Căutare Live

Care este numele real al lui Fulgy, fratele Margheritei de la Clejani! Fanilor nu le-a venit să creadă

Margherita de la Clejani a ajuns pe prima pagina a ziarelor de scandal după ce a făcut un accident de mașină și polițiștii au descoperit că vedeta conducea sub influența substanțelor psihoactive. Se pare că nici fratele său, Fulgy, nu stă departe de droguri!

Care este numele real al lui Fulgy de la Clejani

Nu este deloc liniște în casa Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, după ce Margherita a provocat un accident rutier și astfel a ieșit la iveală că a consumat droguri.

CARE ESTE NUMELE REAL AL LUI FULGY DE LA CLEJANI

Mai mult decât atât, nici Fulgy, fiul cel mic, nu are o reputație mai bună decât Margherita! Tânărul suferă de o boală cumplită și consumul de droguri îi agravează afecțiunea.

citește și: Lovitură grea pentru Clejani! Boala cumplită de care suferă Fulgy, fiul lor! „Nu poate fi controlat! De boala asta nu te vindeci niciodată”

Margherita de la Clejani a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a făcut accident de mașină pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Care este numele real al lui Fulgy, fratele Margheritei de la Clejani! Fanilor nu le-a venit să creadă

Care este numele real al lui Fulgy de la Clejani

Fulgy, fratele celebrei Margherita de la Clejani

În mod inevitabil, lumea și-a amintit și de Fulgy, fratele Margheritei, care și el are o reputație proastă, fiind acuzat de consum de droguri.

citește și: Margherita de la Clejani, scandal monstru cu paparazzi! Fata Clejanilor, comportament violent și înjurături ca la ușa cortului! |Video

Unele zvonuri vorbesc despre faptul că tânărul suferă de tulburare de personalitate și consumul de droguri îi accentuează crizele de furie și tulburarea de personalitate de care suferă.

Pe mezinul Clejanilor îl cheamă, în realitate, Manole Dan Constantin Fulgeraș. Chiar dacă are un nume ieșit din comun, toată lumea îl alintă Fulgy.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri