Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Răzvan Fodor, poze sexy ce au pus fanele pe jar! „Vă pupă Fodor desăvârșitul”

Răzvan Fodor este extrem de activ pe rețelele de socializare și împarte numeroase din experiențele sale cu fanii. De data aceasta, câștigătorul sezonului 3 Asia Express și-a pus admiratoarele pe jar.

Cum s-a pozat Răzvan Fodor de la Asia Express

Împreună cu Chef Sorin Bontea, Răzvan Fodor a făcut o echipă de milioane! Cei doi au reușit să treacă prin zeci de misiuni dificile și nimic nu a stat în calea lor pentru marele trofeu Asia Express, sezonul 3.

RĂZVAN FODOR, POZE VIRALE PE FACEBOOK ȘI INSTAGRAM

Revenit acasă, Răzvan Fodor a început să se bucure de și mai multă atenție din partea fanilor. Nu ne miră, având în vedere că artistul a cucerit inimile a milioane de români după aventura sa prin Filipine și Taiwan, de la Asia Express.

citește și: Răzvan Fodor și-a pus fanele pe jar! Ipostaza neașteptată în care s-a pozat: „Sunt un băiat mai din topor”

Extrem de activ în mediul online, Răzvan Fodor nu ratează vreo ocazie ca să împartă cu fanii detalii din viața sa de zi cu zi.

Mândru tare de familia sa, artistul postează des și poze cu fetița sa în vârstă de nouă ani, pe nume Diana!

citește și: S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă

Recent, acesta a fost la munte împreună cu familia sa și imaginile au făcut senzație. l-am putut vedea pe câștigătorul emisiunii Asia Express (sezon 3) în halat, savurând o băutură într-un superb cadru de natură, ca un adevărat Don Juan!

Așa cum era de așteptat, poza a făcut imediat senzație printre fani, adunând mii de like-uri și reacții!

Recomandari