Rene Angelil a fost înmormântat! Celin Dion, tribut extrem de emoţionant: „Trebuie să merg mai departe fără el, dar pentru el“

 
+4 click pentru
galerie

 Dragostea adevărată există! Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, au dovedit-o ani la rând. Şi continuă să o facă, deşi el nu mai este printre noi. Cântăreaţa este devastată de pierderea suferită, însă a decis să meargă înainte. Aşa ar fi vrut el...

Céline Dion (46 de ani) şi-a luat rămas-bun de la soţul ei, René Angelil, într-o ceremonie funerară grandioasă, organizată, vineri, la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde cei doi s-au căsătorit în urmă cu 21 de ani. 700 de persoane au fost acolo pentru cei doi. 
Hit-urile semnate de Céline Dion s-au auzit la înmormântarea soţului ei 
Céline Dion, foarte îndurerată, dar în acelaşi timp foarte elegantă, purtând o rochie şi un voal negre, a fost însoţită la funerarii de cei trei copii ai săi – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Alături de cântăreaţă a fost şi mama acesteia, Therese (88 de ani).
Omagii emoţionante...
René-Charles, fiul în vârstă de 14 ani al cuplului, care a fost creştinat în aceeaşi biserică, a susţinut un discurs emoţionant la ceremonia funerară a tatălui său. „15 ani nu reprezintă o perioadă destul de lungă pentru a-ţi cunoaşte tatăl. A avut o viaţă aglomerată, dar ne-am cunoscut jucând golf, poker, gătind împreună. Legătura a devenit din ce în ce mai puternică. Mi-ai lăsat numeroase amintiri frumoase pe care să le împărtăşesc fraţilor mei mai mici. Pe măsură ce vor creşte, o să mă asigur să le transmit învăţămintele tale. Am fost norocos să mă nasc într-o familie în care există atât de multă iubire. Tată, îţi promit că toţi ne vom ridica la standardele tale. Te iubesc, tata“, a spus acesta.
De altfel, Dion, prin intermediul jurnaliştilor revistei „People“, le-a mulţumit celor care i-au sprijinit familia în aceste momente tragice: „Sprijinul pe care l-am primit a fost o binecuvântare. Am înţeles că, într-un fel, cariera mea a fost opera lui de artă, cântecul lui, simfonia lui. Gândul că o va lăsa neterminată l-ar fi rănit profund. Am realizat că trebuie să continui fără el, dar pentru el.“
În plus, Celine Dion a realizat un filmuleţ extrem de emoţionant ca semn de recunoştinţă pentru Rene, singurul bărbat din viaţa sa care i-a fost alături atât pe plan personal, cât şi în carieră.
În clip apar momente frumoase din arhiva personală, artista amintindu-şi astfel de cele mai frumoase clipe petrecute în compania soţului său. Titlul filmuleţul este simplu: "A love that will go on forever".

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe