Căutare Live

Rocsana Marcu, dezamagita de barbati: "Decat un iubit, mai bine mai fac un copil"

Dupa multe relatii esuate, Rocsana Marcu spune ca nu mai are nevoie de barbati. Convinsa ca e mai usor sa cresti un copil, decat sa ai o relatie, aceasta spune: ” Decat să-mi fac un iubit, mai bine mai fac un copil”.  

Rocsana dezvaluie ca nu are o relatie si ii e bine asa. Vedeta sustine ca nu e pregatita sa pentru un trai in doi, insa e constienta ca fetitele sale au nevoie de un tata.

Aceasta nu regreta ca si-a crescut singura cei doi copii, pe Mayra si Indira Maria, mentionand ca si-a dorit mereu sa fie o mama tanara. Frumoasa blonda este mandra atunci cand fata cea mare o considera sora ei. Pentru Rocsana Marcu, cele doua fetite sunt un vis indeplinit si nu are ce sa isi mai doreasca in prezent.

Marturisind ca a avut si caderi, blonda a reusit sa treaca peste ele citind cateva pasaje dintr-o carte preferata.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Cati fani au celebritatile pe retelele de socializare...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri