Căutare Live

Selena Gomez a cumpărat casa pe care Tom Petty a construit-o în California

Cântăreaţa Selena Gomez a cumpărat casa pe care muzicianul Tom Petty a construit-o în Encino, California, la finalul anilor 1980.

Gomez a plătit 4,9 milioane de dolari pentru proprietatea finalizată în 1989.

Ea a fost construită de Tom Petty şi prima lui soţie, Jane Benyo, după ce vila iniţială a fost distrusă într-un incendiu.

Cu o suprafaţă locuibilă de 3.500 de metri pătraţi, structura pe mai multe niveluri are pasaje secrete şi camere de refugiu.

În ciuda afecţiunii purtate casei, Petty a renunţat la ea în 1996, când a divorţat, mutându-se în Malibu.

Jane Benyo a continuat să locuiască aici până în 2015, când proprietatea a fost pierdută din cauza unei executări silite. De atunci a avut doi proprietari, cel mai recent - producătorul muzical Randy Spendlove, care a cumpărat-o cu 4,5 milioane de dolari în 2018.

Casa are o sală media, două dormitoare matrimoniale, săli de baie în stil spa şi un studio pentru yoga, o cameră de masaj, una pentru gimnastică, terasă şi piscină.

În zonă mai locuiesc actorul Vin Diesel şi vedetele YouTube Logan Paul, James Charles şi Rebecca Zamolo.

Selena Gomez mai deţine cel puţin două proprietăţi - o casă de 2,2 milioane de dolari în Studio City (Los Angeles), cumpărată în urmă cu doi ani, care este reşedinţa ei principală, şi una în valoare de 1,7 milioane de dolari în Woodland Hills, ocupată de mama ei.

Sursa : news.ro

Realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres: Carantina este ca închisoarea. Criticile nu au întârziat să apară... După jumătate de secol de la despărțire, legendara trupă The Beatles continuă să fie la fel de populară...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x