Show și-așa: Diana Matei și Ionuț Galani, spectacol de senzație pe scenă

Ionuț Galani este unul dintre artiștii invitați să facă show în Revelionul prezentat de Mirela Vaida, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

Artistul a cântat alături de Diana Matei una dintre cele mai frumoase melodii și anume Milise Mou și au încins atmosfera în platoul Show și-așa.

Vocile celor 2 s-au completat perfect, iar ritmurile grecești au fost pe placul tuturor invitaților. În platoul Show și-așa s-a încins o horă mare și toți s-au distrat așa cum se cuvine în seara de Revelion.

Taraful Cleante i-a acompaniat și momentul a fost unul de excepție. Ionuț Galani este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală.

Vezi AICI cele mai bune momente din Show Și-Așa!

La final, cei doi artiști le-au făcut o urare gazdelor Show și-așa și au compus câteva versuri numai pentru ei:

Show și-așa, show și-așa
Haide Vârciu și Vaida
Show și-așa, show și-așa
Numai la Antena 1
Se petrece tot românul.

Mirela Vaida s-a bucurat intens de momentul celor doi artiști și a făcut la final o piruetă, care i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei din platoul emisiunii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

„Show și-așa” aduce distracția la Antena 1, în seara de Revelion

Vedetele s-au împărțit în două tabere conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și, pe parcursul show-ului, se vor “duela” prin intermediul unor probe haioase. Așadar, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Jean de la Craiova, Cornelia şi Lupu Rednic, şi Grigore Gherman vor forma echipa “popularilor”, condusă de Liviu, în timp ce Andreea Bănică, Marcel Pavel, Monica Anghel, Tavi Clonda, AMI şi Diana Matei vor face parte din echipa artiștilor pop, avându-l ca lider pe Andrei.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te AICI la spectacol!

Ultimele știri