Și-a pierdut viața electrocutat la o vârsta foarte fragedă! Mergea la râu când firele de înaltă tensiune au căzut peste el

Un tânăr de doat 21 de ani și-a pierdut viața în mod accidental. Radu se îndrepta spre râu, când firele de înaltă tensiune s-au rupt și au căzut peste el.

Și-a pierdut viața electrocutat la o vârsta foarte fragedă! Mergea la râu când firele de înaltă tensiune au căzut peste el

oradesibiu.ro

Tragedie la Șeica Mică, în Sibiu, acolo unde un tânăr de numai 21 de ani și-a găsit sfârșitul electrocutat, după ce fire de înaltă tensiune s-au rupt și au căzut peste el.

A fost o minune Dumnezeiască! Altarul unei biserici ortodoxe din Beirut a rămas intact în urma exploziei care a avut loc în zonă! "Am simțit că este un mesaj de la Dumnezeu

Nenorocirea a avut loc vineri, la prânz. Radu, de loc din localitatea Gura Râului,a fost electrocutat în timp ce săpa o fântână.

Tânărul de 21 de ani s-a dus la Șeica Mică pentru a câștiga un ban în plus.

Fusese chemat ca să sape un puț și, potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut în împrejurări greu de înțeles, scrie Ora de Sibiu.

Băiatul mergea spre râu când, accidental, firele de înaltă tensiune s-au rupt și au căzut peste el. Tânărul nu a avut nicio șansă.

Echipele de prim ajutor au intervenit, dar degeaba

Cum se calculează cifra avuției și ce șanse ai să fii bogat ! Numerologul Mihai Voropchievici explică tot! |Video

Manevrele de resuscitare ale echipajului de prim-ajutor ajuns la fața locului au fost în zadar, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

"ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD la ieșirea din localitatea Șeica Mică, pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat de aproximativ 25 de ani, electrocutat. La fața locului s-au efectuat manevrele de resuscitare și bărbatul a fost declarat decedat", transmitea vineri, la orele prânzului, Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Întreaga comunitate din localitatea Gura Râului este în stare de șoc, după moartea prematură a băiatului. Zeci de mesaje din partea familiei și prietenilor au fost postate pe rețelele de socializare ale tqnarului răpus mult prea devreme.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri