Căutare Live

Sora "de suflet" a Lorei, pictorial incendiar in FHM: "Dupa mama, ea e cea mai puternica femeie din viata mea"

Oana Craioveanu, prietena cea mai buna a Lorei, a realizat un pictorial pentru o revista pentru barbati, acolo unde a povestit cum a inceput relatia extrem de stransa dintre ele.

Oana Cravioveanu a descris prietenia cu jurata Next Star drept una stransa, simpla, fara fite, in care chimia si-a spus cuvantul.

"Prietenia noastra a inceput de la o salopeta. (Rade) Lora e sora pe care mi-am dorit-o toata viata și a meritat asteptarea. Dupa mama, ea e a doua femeie puternica din viata mea. Desi intre noi e o diferenta de sase ani si facem parte din lumi diferite, dar in acelasi timp asemanatoare, zic eu, stim sa ne oferim una alteia un echilibru in orice moment. Exista o chimie intre noi pe care nu o pot explica in cuvinte, pentru ca am ajuns sa ne cunoastem atat de bine incat sunt momente in care ne intelegem doar din priviri", a declarat prietena Lorei pentru FHM.

Pe Lora o veti putea urmari incepand cu 19 septembrie, intr-un nou sezon "Next Star", la Antena 1 si pe AntenaPlay.ro.Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Mihaela Radulescu: "Copiii si batranii nostri sunt mai pretiosi decat orice caine si cine neaga acest adevar este j...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri