Căutare Live

Star Magazin. Gigi Becali, interviu în exclusivitate: „Am un ginere cum rar întâlnești”

Emoții pentru Gigi Becali! Astăzi fiica cea mare a latifundiarului din Pipera s-a căsătorit religios cu un prosper om de afaceri. Iată cum și-a descris Becali ginerele.

Emoții pentru Gigi Becali! Astăzi fiica cea mare a latifundiarului din Pipera s-a căsătorit religios cu un prosper om de afaceri. Iată cum și-a descris Becali ginerele.

Gigi Becali a băgat adânc mâna în buzunar pentru a se asigura că Teodorei, fiica cea mare, nu-i lipsește nimic în ziua nunții. Socrul mic a investit jumatete de milion de euro în evenimentul ce se va mută începând cu ora 20 la Palatul Snagov.

O petrecere asa cum nu s-a mai văzut în România. Lista artiștilor este una impresionantă, iar la petrecere va fi prezenta toată crema forbalului românesc. Pe lângă toate astea, Gigi Becali s-a ocupat personal de meniul pentru invitați, meniu care costă aproximativ 110 euro de persoană.

Gigi Becali a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars: „am un ginere cum rar întâlnești”. Vezi materialul video pentru a vedea întreg interviul.

Sursa: Antena Stars

Citește și: Noi imagini cu scandalagiul care a stricat nunta anului. Gigi Becali: „dacă ieșeam mă aresta” - VIDEO

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri