Star Magazin. Gigi Becali, interviu în exclusivitate: „Am un ginere cum rar întâlnești”

 

Emoții pentru Gigi Becali! Astăzi fiica cea mare a latifundiarului din Pipera s-a căsătorit religios cu un prosper om de afaceri. Iată cum și-a descris Becali ginerele.

Gigi Becali a băgat adânc mâna în buzunar pentru a se asigura că Teodorei, fiica cea mare, nu-i lipsește nimic în ziua nunții. Socrul mic a investit jumatete de milion de euro în evenimentul ce se va mută începând cu ora 20 la Palatul Snagov.

O petrecere asa cum nu s-a mai văzut în România. Lista artiștilor este una impresionantă, iar la petrecere va fi prezenta toată crema forbalului românesc. Pe lângă toate astea, Gigi Becali s-a ocupat personal de meniul pentru invitați, meniu care costă aproximativ 110 euro de persoană.

Gigi Becali a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars: „am un ginere cum rar întâlnești”. Vezi materialul video pentru a vedea întreg interviul.

Sursa: Antena Stars

Citește și: Noi imagini cu scandalagiul care a stricat nunta anului. Gigi Becali: „dacă ieșeam mă aresta” - VIDEOfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI