Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Surpriză uriașă pentru fanii lui Răzvan Simion! Ce mesaj de iubire a apărut pe Instagram

Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, a reușit să și emoționeze fanii de pe Instagram cu un mesaj de dragoste complet neașteptat. Matinalul a făcut o dezvăluire complet neașteptată.

Răzvan Simion a făcut senzație pe Instagram cu un mesaj emoționant

Colegul de platou al lui Dani Oțil, Răzvan Simion, este unul dintre cei mai apreciați realizatori de emisiuni din România.

Răzvan Simion, mesaj emoționant de dragoste pe Instagram

Simpaticul matinal intră în casele românilor de luni până vineri și ne aduce momente de senzație, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

citește și: Răzvan Simion, poză de senzație pe Instagram! Cine e tânăra din imagine: „Dragostea mea!”

Vedeta este extrem de apreciată și se poate lăuda cu aproximativ două sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

Surpriză uriașă pentru fanii lui Răzvan Simion! Ce mesaj de iubire a apărut pe Instagram

Răzvan Simion, mesaj de iubire de la fiica sa, Ianca

Recent, fanii au avut parte de o surpriză uriașă atunci când Răzvan Simion a dezvăluit cel mai frumos mesaj de dragoste! Imaginea a devenit instant virală și a adunat mai bine de zece mii de reacții în doar câteva ore.

citește și: Lidia Buble, urare pentru Răzvan Simion! Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta fostului iubit de ziua lui!

Răzvan Simion a împlinit recent vârsta de patruzeci de ani și acesta a fost momentul când fiica sa de 16 ani, Ianca, i-a făcut un cadou superb: un mesaj de iubire de neuitat!

Tânăra i-a dăruit un tablou cu amprenta palmelor și un mesaj emoționant, ce s-ar traduce prin: „Oricât de mari ar crește aceste palme, eu mereu am să fiu fetița ta”.

Recomandari