Ultima ipoteza a anchetatorilor: Amy Winehouse a decedat din cauza alcoolului

Desi ieri, toti cei care anchetau moartea lui Amy Winehouse erau convinsi ca pastila de extasy i-ar fi fost fatala cantaretei, astazi, cei ce se ocupa de caz au pus decesul pe seama alcoolului deoarece nu au gasit nicio urma de drog in casa.

Conditiile in care Amy Winehouse a decedat sunt departe de a fi elucidate. Daca ieri se credea ca o pastila de extasy ar fi fost responsabila de moartea artistei, astazi, anchetatorii au exclus aceasta varianta deoarece nu au gasit urme de droguri in casa cantaretei.

Si familia starului a luat atitudine fata de zvonurile conform carora Winehouse ar fi consumat droguri inainte de moarte: „Zvonurile ca ar fi cumparat cocaina, ketamina si extasy cu cateva ore inainte sa moara nu sunt adevarate". In urma excluderii acestei ipoteze, cei ce cerceteaza cazul sunt tentati sa creada ca de vina pentru deces ar fi fost consumul de alcool. Totusi, cauza oficiala a mortii nu va putea fi stabilita decat in urma efectuarii testelor toxicologice, care ar putea dura mai multe saptamani.

Conform ziarului The Sun, ultimii care au purtat o convorbire cu Amy au fost agentii personali de securitate, prin intermediul telefonului, sambata , in jurul orei 10 GMT. La ora 16 ea a fost gasita moarta in casa pe care o detinea in Nordul Londrei. Astfel, exista posibilitatea ca artista sa fi zacut moarta nu mai putin de 6 ore.

Winehouse era constienta de faptul ca problemele pe care le avea cu drogurile si bautura ii slabisera sistemul imunitar, asa ca mergea periodic la controlul medical. Ultima vizita la doctor s-a desfasurat chiar cu o seara inainte sa moara. Medicul s-ar fi declarat multumit de starea de sanatate a cantaretei si ar fi asigurat-o pe aceasta ca nu are de ce sa isi faca griji.

foto: Hepta.ro

Ultimele știri