Căutare Live

Tu cum îți petreci vara? Andreea Gherasim îți dă un sfat, în campania „Vara cu 100 de prieteni” - VIDEO

Splendida Andreea Gherasim, care ne spune totul despre vreme, la Observatorul Antenei 1, a dezvăluit ce face vara aceasta, în care nu poate merge în vacanță, ca de obicei, din cauza pandemiei de coronavirus.  

Cu o pereche de ochelari de soare și o ținută lejeră, cu umerii goi, superba Andreea Gherasim nu se lasă mohorâtă de contextul actual, ci încearcă să îi facă față și să se bucure de viață, respectând măsurile de siguranță.

„Se anunță o vară toridă și, pentru că tot nu am plecat în vacanță, încerc să mă simt ca în vacanță din când în când, în București, atunci când nu sunt la Observator, desigur. Voi ce faceți vara asta?”, a spus Andreea Gherasim.

Ai vara cu 100 de prieteni, la Antena 1

Și în acest sezon cald, dar ceva mai atipic, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”! Staruri, vedete de televiziune și nu numai îți dezvăluie zilnic ce planuri de vacanță au, ca să-ți demonstreze că pandemie de coronavirus ne poate ajuta să descoperim lucruri noi! Vezi ce fac vedetele tale preferate în această vară, aici!

Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, selfie ce a pus fanii pe jar! „Cum puteți transmite atâta iubire dintr-o poză?”... La mulți ani, Andrei Ștefănescu! Descoperă cele mai amuzante momente din „Poftiți pe la noi”, redifuzată azi și mâine de...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri