Tu cum îți petreci vara? Andreea Gherasim îți dă un sfat, în campania „Vara cu 100 de prieteni” - VIDEO

Splendida Andreea Gherasim, care ne spune totul despre vreme, la Observatorul Antenei 1, a dezvăluit ce face vara aceasta, în care nu poate merge în vacanță, ca de obicei, din cauza pandemiei de coronavirus.  

Cu o pereche de ochelari de soare și o ținută lejeră, cu umerii goi, superba Andreea Gherasim nu se lasă mohorâtă de contextul actual, ci încearcă să îi facă față și să se bucure de viață, respectând măsurile de siguranță.

„Se anunță o vară toridă și, pentru că tot nu am plecat în vacanță, încerc să mă simt ca în vacanță din când în când, în București, atunci când nu sunt la Observator, desigur. Voi ce faceți vara asta?”, a spus Andreea Gherasim.

Ai vara cu 100 de prieteni, la Antena 1

Și în acest sezon cald, dar ceva mai atipic, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”! Staruri, vedete de televiziune și nu numai îți dezvăluie zilnic ce planuri de vacanță au, ca să-ți demonstreze că pandemie de coronavirus ne poate ajuta să descoperim lucruri noi! Vezi ce fac vedetele tale preferate în această vară, aici!

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri