Nu le-a plăcut lumina zilei, așa că au făcut tot posibilul să încalce legea! Cătălin Botezatu și Justin Bieber au dat casa pe...închisoare!

Anumite vedete nu suportă lumina zilei, așa că fac tot posibilul să încalce legea! Răcoarea din celulă nu poate fi inclocuită cu nimic. Imaginați-vă o cameră întunecoasă, cu acerul condiționat programat la temperatura ideală, într-o vară caniculară!

Anumite vedete nu suportă lumina zilei, așa că fac tot posibilul să încalce legea! Răcoarea din celulă nu poate fi inclocuită cu nimic. Imaginați-vă o cameră întunecoasă, cu acerul condiționat programat la temperatura ideală, într-o vară caniculară!

Evident, glumim! Toată lumea iubește libertatea. Totuși, fără voia lor sau cu speranța că nu vor fi prinși, câteva personaje de la Hollywood, dar și din România au gustat aroma de.... închisoare!

Ba au condus sub influența băuturilor alcoolice, ori nu au control asupra felului vulgar și agresiv de a se exprima. Să aruncăm o privire peste hotare, iar apoi ne întoarcem la noi în țară!

Leightoon Meester, faimoasa actriță, îi întrece pe toți!

Mama sa a fost anchetată pentru implicarea într-un incident cu traficanții de marijuana din Jamaica. A născut în timp ce își ispășea pedeapsa în închisoare. După ce a dat naștere fetiței s-a întors în închisoare. Leighton Meester a fost îngrijită de bunica sa. În ciuda faptului că ar fi putut avea o educație precară, nu a fost așa și este foarte mândră de acest lucru.

Justin Bieber a fost aplaudat de fani atunci când a fost eliberat!

Cântăreţul a fost arestat în Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru participarea la o întrecere între maşini.

Paris Hilton a văzut că pereții celulei nu sunt roz!

Paris "a făcut echipă bună" cu Nicole Ritchie, cele două întrecându-se în numărul de arestări. Fie că a fost vorba despre droguri sau băuturi alcoolice, vedeta niciodată nu a plătit prețul pe măsura faptei. Paris a declarat că vrea să-şi schimbe stilul de viaţă petrecăreţ, îşi doreşte copii şi să se aşeze la casa ei. Deocamdată este "curată…

Naomi Campbell încurcat podiumul cu închisoarea!

În ianuarie 2007, Naomi şi-a rănit menajera, după ce a aruncat cu un telefon în ea, supărată fiind că nu-şi găseşte perechea preferată de blugi. I-a spart nasul unei actriţe italiene pentru că purtase, la un party, o rochie ca a ei; în 2008 a atacat doi poliţişti pe aeroportul din Londra, iar anul acesta şi-a pălmuit şoferul în timp ce acesta conducea. Pentru toate "ieşirile", Naomi a scăpat de închisoare pe cauţiune, a făcut muncă în folosul comunităţii, a plătit amenzi şi a făcut terapie, scrie eva.ro.

În România, pe lângă personajele de pe scena politică, mai sunt câteva vedete care nu s-au bucurat de libertate o perioadă de timp!

Cătălin Botezatu, "Trei vieţi. Pedeapsa"

Designerul a fost arestat în 1996, la Cremona - Italia, şi încarcerat într-o închisoare de maximă securitate, după ce a fost acuzat, în ţară, de bancrută frauduloasă. După ce a fost extrădat, a petrecut trei luni de detenţie în penitenciarul din Rahova. Cătălin Botezatu, povesteşte în volumul "Trei vieţi. Pedeapsa", că a vrut chiar să se sinucidă atunci când era în detenţie. "Vreau să mă sinucid. Trăiesc mizerabil. Nu mai pot să ignor acest gând şi nici să mă mai codesc. Am strâns toate somniferele pe care le-am primit seară de seară, ştiu că aceasta este singura modalitate prin care pot să fac asta. Le-am pus în faţa de pernă pentru că nimeni nu schimbă lenjeria mai devreme de o lună. Nu este pericol să fiu depistat. Am avut un comportament aproape exemplar, nimeni nu va avea de ce să mă supravegheze excesiv şi să mă bănuiască de faptul că aş putea face prostii", acestea sunt rânduri desprinse din scrisoarea pe care designerul i-a trimis-o mamei lui, informează eva.ro.

Sișu, La Familia

Fostul component al trupei La Familia a stat mai mult la închisoare decât în libertate. Cântăreţul hip-hop a fost arestat, prima dată, în 2003 pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală de droguri pentru consum propriu. La acea dată, mandatul de arestare preventivă i-a fost prelungit de câteva ori, iar după patru luni de judecată s-a dat şi sentinţa: trei ani de închisoare cu executare. Sişu a fost închis în Penitenciarul "Colibaşi-Argeş", unde a ispăşit cea mai mare parte a pedepsei şi apoi la penitenciarul din Ploieşti. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005 şi reîncarcerat în 2006 pentru consum de droguri. În octombrie 2007 este eliberat din nou. În 2009, Sişu a fost judecat şi condamnat la patru ani de închisoare într-un nou caz de trafic de stupefiante și eliberat în 2013, scrie eva.ro.

Ultimele știri