Veste TRAGICĂ! Inevitabilul s-a produs. A murit în urma unui atac cerebral! Prima femeie fatală a filmului s-a stins!

Actriţa irlandeză Peggy Cummins, cunoscută pentru rolul „femeii fatale” din filmul noir „Gun Crazy”, lansat în 1950, a murit la vârsta de 92 de ani, în urma unui accident vascular cerebral.

Peggy Cummins a murit vineri, într-un spital din Londra, fiind înconjurată de familia ei, a declarat o prietenă a actriţei pentru The Hollywood Reporter.

Născută pe 18 decembrie 1925, Peggy Cummins s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în 1945, când a fost distribuită în rolul principal al producţiei „Forever Amber”, a studioului 20th Century Fox. Însă, a fost înlocuită de Linda Darnell.

Mai târziu, Peggy Cummins a obţinut rolul „Annie” Laurie Starr în filmul noir cu buget redus „Gun Crazy”, regizat de Joseph H. Lewis.

Filmul îl perzintă pe Bart Tare, interpretat de John Dall, care a avut o pasiune pentru arme încă din copilărie. După ce este lăsat la vatră, prietenii îl duc la un carnaval. Acolo, Bart o întâlneşte pe Annie, care se ocupă de un spectacol cu arme.

Annie, „femeia fatală”, ajunge să îl provoace la o competiţie de tras cu arma. Cei doi ajung să se căsătorească şi devin infractori.

Actriţa a mai jucat în producţii precum filmul western „Green Grass of Wyoming” (1948), alături de Charles Coburn, şi în filmul horror „Curse of the Demon” (1957), alături de Dana Andrews.

A părăsit Statele Unite ale Americii în 1950, unde nu s-a mai întors timp de mai multe decenii, şi a jucat în filme precum „Operation X” (1950), alături de Edward G. Robinson, „Hell Drivers” (1957), regizat de Cy Endfield, şi „Curse of the Demon” (1957). S-a retras din actorie la mijlocul anilor 1960.

Peggy Cummins s-a căsătorit în 1950 cu omul de afaceri britanic Derek Dunnett. A avut un fiu, David, şi o fiică, Diana.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri