Căutare Live

VIDEO! Actorul Serban Ionescu ar putea avea un diagnostic gresit

Aceasta este ipoteza lansata de jurnalistii de la DC News. Medicii verifica ipoteza unei erori de testare si iau in calcul varianta ca actorul nu ar suferi totusi de boala Lyme. Tocmai pentru a avea un diagnostic sigur, Guvernul a decis sa-l trimita pe actor in strainatate.

S-a stabilit clinica in care va fi tratat actorul Serban Ionescu, insa Guvernul nu vrea sa faca publica aceasta informatie, chiar daca toti banii care vor fi investiti - 88.000 de RON - sunt bani publici.

Probabil este vorba despre o clinica din Germania, specializata in tratarea bolii Lyme. Chiar daca acest diagnostic ridica anumite semne de intrebare, jurnalistii de la DC News au spus ca acesta a fost pus in urma unor analize efectuate la Spitalul Fundeni. Iar acest lucru nu este suficient, atunci cand vorbim despre o boala cu o mie de fete.

Halle Berry arata ca la 20 de ani. Vezi de ce!... VIDEO! Printul Charles a mixat alaturi de cativa DJ...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri