Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO! "Gigi Becali s-o fi lovit la cap cand s-a aruncat in Iordan"

Invitatul lui Cristi Brancu in emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2, Oreste Teodorescu a comentat cateva declaratii recente ale lui George Becali.

Dupa ce Steaua a luat bataie in Israel, George Becali a declarat ca s-a aruncat in apa Iordanului, ceea ce, a spus Cristi Brancu, "era imposibil, pentru ca apa e pana la genunchi acolo unde se poate intra".

"E foarte posibil", l-a contrazis Oreste Teodorescu. "Uite, mie asa mi se explica foarte multe in ceea ce-l priveste pe domnul Becali. Sunt convins ca s-a aruncat in apa mica a Iordanului, eu asa imi explic si toate ratacirile lui de atunci... S-o fi lovit."

Realizatorul emisiunii "Codul lui Oreste" de la Antena 2 a comentat si relatia lui George Becali cu Dumnezeu, pe care, a spus el, il vede ca pe un negustor. "Domnul Becali, oricat de evlavios ar fi, n-a citit poruncile. Una dintre cele zece porunci spune foarte clar sa nu iei numele lui Dumnezeu in desert. Tu nu poti sa ti-l imaginezi pe Dumnezeu ca pe un microbist smintit sau impatimit, un Dumnezeu negustor."

Recomandari