VIDEO! "Gigi Becali s-o fi lovit la cap cand s-a aruncat in Iordan"

Invitatul lui Cristi Brancu in emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2, Oreste Teodorescu a comentat cateva declaratii recente ale lui George Becali.

Dupa ce Steaua a luat bataie in Israel, George Becali a declarat ca s-a aruncat in apa Iordanului, ceea ce, a spus Cristi Brancu, "era imposibil, pentru ca apa e pana la genunchi acolo unde se poate intra".

"E foarte posibil", l-a contrazis Oreste Teodorescu. "Uite, mie asa mi se explica foarte multe in ceea ce-l priveste pe domnul Becali. Sunt convins ca s-a aruncat in apa mica a Iordanului, eu asa imi explic si toate ratacirile lui de atunci... S-o fi lovit."

Realizatorul emisiunii "Codul lui Oreste" de la Antena 2 a comentat si relatia lui George Becali cu Dumnezeu, pe care, a spus el, il vede ca pe un negustor. "Domnul Becali, oricat de evlavios ar fi, n-a citit poruncile. Una dintre cele zece porunci spune foarte clar sa nu iei numele lui Dumnezeu in desert. Tu nu poti sa ti-l imaginezi pe Dumnezeu ca pe un microbist smintit sau impatimit, un Dumnezeu negustor."

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri