Căutare Live

VIDEO! Horia Moculescu, cucerit de Nikita!

Horia si Nidia Moculescu au vorbit la Acces Direct despre sedinta foto incriminata in presa mondena, dar si despre co-locatara Nikita.

Horia si Nidia Moculescu au pasit impreuna in platoul Acces Direct unde au dezbatut de larg subiectul sedintei foto emancipate, postate pe Facebook saptamana trecuta.

Artistul a tinut sa remarce in mai multe randuri ca nu a fost vorba despre ipostaze indecente ale fiicei sale, asa cum s-a scris in presa, si l-a prezentat chiar pe Paul Agarici, fotograful care a realizat sedinta foto cu pricina.

Cert este ca relatia dintre tata si fiica este una normala, incarcata de afectiune si incredere reciproca. Cei doi au fost supusi de catre un reporter Acces Direct unui sir de intrebari de natura personala care a demonstrat ca Horia si Nidia Moculescu se cunosc unul pe altul foarte bine.

Desi spune ca muzica este doar un hobby si nu un job, Nidia Moculescu a interpretat live o melodie compusa de tatal sau, descurcandu-se minunat si facandu-l pe Horia Moculescu sa recunoasca ca ori de cate apare cu Nidia la televizor, nu are de ce se rusine.

Simona Gherghe a inmanat Nidiei Moculescu o scrisoare de dragoste din partea Marianei, insa adolescenta a tinut sa explice ca ea nu este certata cu mama sa, ci pur si simplu tradata de aceasta, tradare peste care nu stie daca si cand anume va trece.

In fata mesajului de dragoste al Marianei Moculescu, Horia a avut si el o reactie. A tinut sa insiste inca o data ca relatia cu fosta sotie il priveste personal, dar a laudat-o pe Nikita, povestind ca cele zece zile petrecute de aceasta in casa lui au fost surprinzator de linistite.

"Nikita s-a comportat exceptional, a fost politicoasa, respectuoasa si nici nu am simtit ca are copil mic in casa mea", a spus Horia. Cat despre intentia de impacare cu Mariana, compozitorul sustine ca este prea devreme pentru a uita de tot scandalul pe care l-au intretinut ani de zile.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... VIDEO! Botezatu, nemultumit de manechinele din afara...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri