Antena Căutare

VIDEO! Iluzionistul Alin Blaine s-a pocait: "Renunt la bani, femei, masini si faima"

Alin Blaine trece printr-o perioada de eliberare spirituala. A renuntat la toate "placerile" vietii pentru a-si dedica viata lui Dumnezeu.

Pur, spiritual, determinat. Asa a aparut iluzionistul Alin Blain in fata telespectatorilor, la "Un Show Pacatos". Nici urma de distractie, zambete sau intrebari picante, ci doar un discurs, intelept - de altfel, despre puterea lui Dumnezeu si modul in care credinta i-a transformat viata.

Intr-o lupta constanta cu pacatosul Stoian, bine integrat in formatul "Un Show Pacatos", Alin a dus o lupta pe care nu avea cum sa o piarda, cel putin nu cu citatele din tolba.

"Dan, din toate punctele de vedere suntem trecatori. Fiecare suntem datori cu o moarte. Biblia spune ca toti am pacatuit si suntem lipsiti de slava lui Dumnezeu, iar daca viata aceasta este voia lui Dumnezeu si asta e ceea ce Dumnezeu ne cere suntem niste nenorociti si vom plati in fata dreptatii lui Dumnezeu. Stiu ca radeti, si de Iisus Hristos ati ras", a declarat Alin Blaine, eliberat.

"Dane, daca astazi mori, esti pregatit sa dai ochii cu creatorul cerului si al pamantului? Orice om care a renuntat la pacat si crede in Iisus Hristos este pregatit", i-a transmis fostul iluzionist lui Capatos.

Vezi cum s-a pocait Alin Blaine!


Miley Cyrus, de nerecunoscut la premiile Billboard... VIDEO! Adriana Bahmuteanu si Maria Carneci, invinse de "armata" lui Dan Negru...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x