Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO INCREDIBIL! Mariana Rosca a facut o criza de nervi la Acces Direct

Blonda lui Irinel a turbat in emisiunea Simonei Gherghe, suparata ca fostul iubit a batut-o in Liban.

Batuta crunt, sechestrata si alungata din Liban. Mariana Rosca s-a intors din nou in Romania si e mai daramata ca oricand. Dupa ultimul scandal cu amorezul libanez, blonda era convinsa ca relatie merge pe un drum bun, cand din senin iubitul i-a adus iadul in casa.

Deoarece ca a citit intr-o carte de psihologie ca refularea este cea mai buna arma cand esti suparat, blonda a turbat la Acces Direct, urland si solicitand un voluntar pe care sa il bata, pentru a se descarca si chatarsisul sa fie complet.

„M-am saturat sa traiesc cu un nenorocit si cu un amarat, toata viata am muncit pentru el! Dposprezece ani am trecut prin asta. NU MAI POT! Am fost o femeie frumoasa, puteam fi Miss Romania, puteam fi oricine.

Iubirea nu justifica violenta, dar am zis ca fac sacrificii. Dupa prima palma a venit a doua si a treia nici nu a mai contat. Uite in ce hal m-a adu!. Daca e un voluntar, vreau sa-i dau doi pumni sa ma calmez" a strigat Mariana.Din fericire, a fost vorba doar de o campanie de sensibilizare a femeilor in ceea ce priveste consecintele violentei domestice.Recomandari