Antena Căutare

Care este numele real al Fachirului din Periș. Ce scrie, de fapt, în buletinul concurentului de la Splash! Vedete la apă

Fachirul din Periș a uimit o țară întreagă cu aptitudinile sale, însă puțini știu care este, de fapt, numele său din buletin.

Colaj cu Fachirul din Periș Galerie
Fachirul din Periș a uimit o țară întreagă cu abilitățile sale deosebite | Antena 1

Fachirul din Periș poate mesteca lame, înghiți ațe pe care să le scoată prin abdomen și nu în ultimul rând, poate trage lapte pe nas și apoi să-l socată pe ochi. Numele care l-a consacrat este Fachirul din Periș, însă în buletinul său scrie Costel Pripas.

Fachirul din Periș a participat la Splash! Vedete la apă unde a exectutat o săritură de la 5 metri. Cele care l-au încurajat înainte de a sări în apă au fost fiica lui Isabella și soția lui, Roxana.

Fachirul din Periș a participat la Splash! Vedete la apă

Când le-a văzut pe cele două, Costel Pripas a început să lăcrimeze, fiind vizibil emoționat.

”Sunt un tip cu prea puține emoții, dar din secunda în care mi-am văzut soția și fiica totul s-a schimbat. E pentru prima dată când plec de acasă de lângă copilul meu, e pentru prima dată când stau câteva zile departe de ea, eu nu am lipsit nici trei ore de lângă fetița mea de când s-a născut. Mi-aș dori foarte tare să îmi țin copilul în brațe și cer voie juriului să îmi permită să fac asta înainte să sar”, a spus Fachirul din Periș.

După săritura din concurs, Fachirul a venit și cu o săritură surpriză, și anume „pisica Fachiră”, de la 3 metri.

Fachirul din Periș a participat la iUmor

Fachirul din Periș a uimit întraga țară prin capacitatea sa de a nu simți durerea. În 2020, Costel Pripas, devenit cunoscut sub numele de fachirul din Periș a participat la iUmor, unde, în preselecții a mestecat o lamă, a spart sticle lovindu-le în partea de sus cu palma și a înghițit o ață pe care a scos-o ulterior prin abdomen. Mihai Bendeac nu l-a recunoscut după numele de Costel Pripas, iar în cască i s-a spus că este fachirul din Periș, cel pe care l-a parodiat, după ce a leșinat în încercarea de a scoate lapte pe ochi.

După prestația din preselecții, Mihai Bendeac i-a promis locul în semifinale, cu condiția de a face celebrul număr cu laptele.

Citește și: Finala iUmor 2020. Costel Pripas, alias Fachirul din Periș, număr uimitor de stand-up comedy

Așadar, în semifinalele iUmor 2020 Fachirul din Periș a venit pregătit să tragă lapte pe nas și să-l scoată pe ochi. Numai că, înainte de asta, Fachirul și-a dorit să aibă spatele asigurat în cazul în care leșină și a provocat 7 bărbați din platou la o rundă de skandenberg, pentru a le testa forța din brațe. În cele din urmă, Fachirul a ales 2 dintre bărbații pe car ei-a învins la skandenberg și a început demonstrația cu laptele. Din fericire, Costel Pripas și-a îndeplinit scopul la iUmor, fără niciun incident.

Cum arată soția lui Cristi Pulhac. Cât de frumoasă este Raluca și de cât timp sunt căsătoriți cei doi... Dj Harra, cea mai mare dramă din viața ei. Cum se numește vedeta în buletin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x