Antena Căutare

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Săritura periculoasă care ar fi putut avea consecințe tragice pentru Alex Furman

Alex Furman și Dj Deny au pregătit mai multe surprize în Finala de la Splash! Vedete la apă sezonul 6. Alex Furman a suferit o mică accidentare la antrenamente.

Galerie
Săritura periculoasă care ar fi putut avea consecințe tragice pentru Alex Furman | antena 1

Alex Furman și Dj Deny s-au pregătit intens pentru Finala Splash! Vedete la apă, csezonul 6, chiar dacă nu au știau exact ceea ce voiau să facă.

Cum s-au descurcat Alex Furman și Dj Deny în Finala Splash! Vedete la apă sezonul 6. Alex Furman a suferit o mică accidentare la antrenamente

Alex Furman a avut parte de o accidentare la antrenamentele Splash! Vedete la apă, seoznul 6. La fel ca și colegul său, Dj Deny a avut parte de momente dificile și el la antrenamente.

Cei doi au sărit cu „o mireasă”, înainte de săritura care a fost punctată de jurații emisiunii.

„Frumoasă rochie de mireasă!”, spune Cosmin Natanticu.

„A dat Furman cu fața de apă, am crezut că nu mai vede 5 minute”, spune antrenoarea.

„Eu am crezut că-mi iau somn, când am dat un fățău de apă. Mă doare rău”, spune Alex Furman.

„Avem emoții că ne-am cam accidentat ieri, la antrenamente, de asta sărim cu tricourile pe noi”, spune DJ Deny.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, apariție sexy în costume de baie. Ce a urmat

Imediat după săritura prieteniei a urmat și săritura care a fost punctată de jurați. Dj Deny a ales să sară de la 5 metri, iar Alex Furman de la 7 metri. Cum s-au descurcat:

„Mi-a plăcut primul moment cu mireasa. Bine că v-ați dus unul mai sus unul mai jos. Acum am comparație. Eu zic că e nota pe care o meritați”, a zis Nea Marin oferind nota 9.

„Înainte de finala asta m-am gândit cum e să sari în echipă. Fiecare greșeală a partenerului te trage în jos. Ne place să vedem lucruri inspiraționale. Nu trebuie să uităm să fim copii. V-ați câștigat locul în această finală”, spune Iulia Albu oferind nota secretă.

„Ai plecat cu pieptul în față, te-ai descurcat. Deny te-ai dezechilibrat. Te-ai aruncat strâmb/ Facând o medie”, i-a zis Clara oferind nota 5,5.

„Vreau să mă întorc în timp să fiu și eu ca voi”, a zis Cosmin Natanticu oferind nota 9.

Citește și: Dima Trofim și Dima Melnic, săritură în tandem la Splash! Vedete la Apă: „Să nu te prind că începi să mă încurajezi, că nu ajută!”

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. CRBL a sărit alături de Bella Santiago. Cum s-au descurcat cei doi și ce gest a fă... Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Pe cine au adus Dima Trofim și Dima Melnic să fure toate privirile. Cum s-au descu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x