Căutare Live

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Tavi Clonda a sărit ca să apere „onoarea familiei” și a făcut show pe platformă

Tavi Clonda a făcut spectacol de zile mari în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1.

Tavi Clonda a făcut show incredibil la „Splash! Vedete la apă”

Antena 1

Într-una dintre edițiile trecute, Gabriela Cristea, soția artistului, a venit la „Splash! Vedete la apă”, dar nu a putut sări, fiindcă teama sa de înălțime a fost mult prea mare.

Acum, Tavi Clonda a decis să spele onoarea familiei cu o săritură surprinzătoare.

Tavi Clonda a făcut show în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Tavi Clonda iubește muzica și sportul și nu ezită să le combine, motiv pentru care și-a făcut curaj să vină în ediția 7 din emisiunea „Splash! Vedete la apă” ca să arate tuturor că își poate depăși limitele și că poate face o săritură perfectă.

„Chiar mi-am dorit să vin, mai trebuie să ieșim puțin din zona noastră de confort”, a dezvăluit acest, extrem de sigur de decizia luată.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Anca Bucur a făcut o săritură de excepție. Ce schemă a ales Miss Fitness Universe

La antrenamente, Tavi Clonda nu a ratat șansa de-a face poze pentru Instagram, dar s-a și antrenat pentru a face impresie. Totuși, și el (ca și soția lui, Gabriela Cristea) a fost cuprins de teamă și nu i-a fost deloc simplu să sară în bazin.

Tavi Clonda la „Splash! Vedete la apă”

Tavi Clonda la „Splash! Vedete la apă”

„Am o surpriză pentru voi și pentru cei de acasă”, a anunțat acesta, spre marea surprindere a tuturor. Concurentul și-a luat chitara și, de pe platforma de la cinci metri, a oferit tuturor un moment muzical savuros, ce i-a distrat din plin pe jurați și pe concurenți.

Apoi, Tavi Clonda s-a bucurat nespus atunci când a văzut ce mesaje a primit de la soție, copii, rude și prieteni.

Au fost câteva minute în care artistul și-a făcut curaj, apoi a executat o săritură de la cinci metri, reușind astfel să „spele onoarea” familiei.

„Face show oriunde merge, cu talentul lui”, a dezvăluit Jean de la Craiova.

„Prin show-ul pe care l-ai făcut ai ascuns foarte bine emoția pe care ai avut-o, foarte bine”, a fost de părere Bogdan Ioniță, zis și „Bobo”.

Pentru săritura sa de la cinci metri, Tavi Clonda a primit notele 8, 8.5 și 5.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Emanuel Neagu a făcut un dublu șurub și i-a impresionat pe jurați. Ce a zis I... Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Maria Buză a fost încurajată de fiul său, Andrei. Cum arată băiatul actriței...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Ultimele știri
x