Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Florin Pastramă, la un pas de accident vestimentar. Ce a pățit

Florin Pastramă a sărit de la 10 metri și a primit note mari de la jurați. Brigitte l-a susținut de pe margine și i-a oferit sfaturi la antrenamente.

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022.  Florin Pastramă, la un pas de accident vestimentar. Ce a pățit Galerie
Florin Pastramă a sărit de la 10 metri și a primit note mari de la jurați. Brigitte l-a susținut de pe margine și i-a oferit sfaturi la antrenamente. | Antena 1

Florin Pastramă a reușit să facă o impresie foarte bună la Splash! Vedete la apă 2022 cu o săritură e grație de la 10 metri înălțime. Iată cum au reușit el și Brigitte Pastramă să se împace după ce au fost despărțiți 3 săptămâni.

Florin Pastramă, săritura de la 10 metri cu care a surprins Jurații de la Splash! Vedete la apă 2022

Iată ce a spus concurentul despre experiența Splash! Vedete la apă:

„Dacă nu eu, atunci cine? Să o supere pe Brigitte. SUnt cel mai fericit bărbat din lumea asta. Am tot ce îmi trebuie. Am vrut să sar cu parașuta, iar nu m-au lăsat. Dar să sar e nimica toată. Brigitte nu știe că voi sări de la 10 că mi-a zis că moare dacă mă vede”. spune Florin Pastramă înainte de a sări.

Cum au reușit Florin Pastramă și Brigitte să se împace după despărțire

Florin și Brigitte Pastramă au reușit să se împace făcând zilnic rugăciuni la Dumnezeu:

„Noi am fost certați trei săptămâni, foarte urât și am făcut un jurământ că vom fi împreună mereu. Ți s-au rupt pantalonii, cum s-au rupt așa?”, îi spune Brigitte la antrenamente.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Ramona Olaru, luată prin surprindere de gestul lui Cătălin Cazacu față de ea

„A fost o săritură bunicică, perfect nu există, oricum a fost o săritură destul de bună, față de cele făcute de tine. Eu mi-am dorit să nu-și forțeze notă. I-am zis să o lase mai moale”, mai spune Brigitte Pastramă despre săritura lui.

„E frumos că ești o persoană credincioasă, mereu am admirat oamenii aceștia. Ai făcut o săritură bună. Mie mi-ar fi frică să o supăr pe Brigitte dacă aș fi în locul tău”, spune Iulia Albu.

„Am stat 3 săptămâni despărțiți și Domnul ne-a ajutat. Amândoi ne-am rugat să ne împăcăm și s-a întâmplat”, a spus Florin Pastramă despre împăcarea de Brigitte.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Gabriela Cristea și fetițele ei, apariție la TV.Ce i-au urat lui T... Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Larisa de la Mireasa a început să plângă după ce a sărit. Ce i s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x