Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Larisa de la Mireasa a început să plângă după ce a sărit. Ce i s-a întâmplat

Larisa de la Mireasa și-a făcut curaj și a sărit de la 5 metri, deși i-a fost teamă. Chiar dacă nu a fost o săritură reușită, a fost punctată destul de bine.

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Larisa de la Mireasa a început să plângă după ce a sărit. Ce i s-a întâmplat Galerie
Larisa de la Mireasa a reușit să facă o impresie bună la Splash! Vedete la apă 2022, cu o săritură de la 5 metri, care nu a fost realizată întocmai corect, dar care a fost pe placul juraților. Aceștia i-au oferit note de încurajare. | Antena 1

Larisa de la Mireasa a reușit să facă o impresie bună la Splash! Vedete la apă 2022, cu o săritură de la 5 metri, care nu a fost realizată întocmai corect, dar care a fost pe placul juraților. Aceștia i-au oferit note de încurajare.

Larisa de la Mireasa, săritura care a făcut-o să plângă la Splash! Vedete la apă 2022. Ce i-au spus jurații

Larisa a venit la Splash! Vedete la apă 2022 pentru a-și depăși teama de înălțimi și chiar dacă a făcut-o, săritura ei nu a fost executată corect, motiv pentru care a fost depunctată puțin. Cosmin Natanticu, însă, i-a oferit o notă foarte mare.

„Mă numesc Larisa, locuiesc în Madrid. M-am înscris la un reality show matrimonial. Nu mi-am găsit dragostea, am încercat un cuplu, dar s-a terminat într-o zi. Am venit să îmi inving temerile, nu știu să sar decât ca o broscuță”, spune Larisa înainte de a sări la Splash! Vedete la apă 2022.

Motivul pentru care Larisa a început să plângă după ce a sărit

„Nu am făcut o săritură bună, nu sunt mulțumită de mine”, spune ea. „De ce bâzâi?”, o întreabă Răzvan Fodor.

„Sunt accidentată, mă doare foarte tare fundul. Sunt nemulțumită că am ridicat picioarele înainte să intru în apă, m-am dezechilibrat”, mai spune concurenta.

„Ai plecat cu genunchii îndoiți, te doare șezutul, apa plesnește. Te felicit pentru curaj, nu a fost o săritură reușită”, a taxat-o jurata Clara.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Naomi Hedman, încurajată de părinții lui Florin Ristei. Reacția ei

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Florin Pastramă, la un pas de accident vestimentar. Ce a pățit... Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Cine sunt câștigătorii ediției. Ce vedete merg în Finala săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x