Antena Căutare

Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Cine a câștigat Gala Jumătăților Perfecte. Au primit cea mai mare notă de la Clara

În Gala Jumătăților Perfecte din „Splash! Vedete la apă” sezonul 6, Anamaria Ionescu a anunțat echipa câștigătoare. Ei au primit cea mai mare notă de la antrenoarea de specialitate, Clara, și au lăsat pe toți cu gura căscată.

Galerie
În Gala Jumătăților Perfecte din „Splash! Vedete la apă” sezonul 6, Anamaria Ionescu a anunțat echipa câștigătoare | Antena 1

Ediția 9 din „Splash! Vedete la apă” sezonul 6 a adus pe micile ecrane ale publicului o mulțime de sărituri spectaculoase și concurenți curajoși. Înainte de Marea Finală a show-ului, unele vedete au reușit să își depășească frica de apă și de înălțime.

Cosmin Natanticu, Clara, nea Marin și Iulia Albu au fost impresionați peste măsura de momentele senzaționale ale concurenților din această seară. În urma săriturilor, jurații au acordat notele meritate.

În Gala Jumătăților Perfecte doar trei cupluri au mai avut ocazia să intre în bazin cu gândul la medalie și la Marea Finală. Aceștia sunt: Dima Trofim și Dima Melnic, Cucu și Coțofană, Cătălin și Romică Țociu.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 15 august 2024. Marian Căpeț și-a făcut curaj să sară de la 3 metri! Hairstylistul are fobie de apă

Pentru că actorul nu poate să participe alături de fiul său, Iulia Albu a propus ca Maria, fiica Danielei Gyorfi, să sară alături de Cătălin Țociu. Ceilalți jurați au fost de acord cu creatorul de modă.

Cine a câștigat Gala Jumătăților Perfecte de la „Splash! Vedete la apă” sezonul 6, din ediția de pe 29 august 2024

Primii care au urcat pe platforma de 3 metri au fost Cătălin Țociu și Maria, fiica Danielei Gyorfi. Aceștia au făcut un moment spectaculos la „Splash! Vedete la apă” sezonul 6 din 29 august 2024.

Coțofana și Cucu au hotărât să urce la 5 metri. Aceștia au pășit foarte încrezători în forțele proprii. Cei doi au făcut o săritură cu spatele la care nimeni nu se aștepta.

„Vă felicit pentru curaj! O săritură demnă pentru un Campionat Național. Am avut puține emoții cu voi”, a dezvăluit Clara. Aceștia au primit nota 6 din partea antrenoarei de specialitate.

Dima Trofim și Dima Melnic au mers direct la platforma de 5 metri. Concurenții au mărturisit că au un salt complicat și speră să-i impresioneze pe jurați. Săritura lor i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 15 august 2024. Dj Deny și Alex Furman și-au încheiat antrenamentul brusc. De ce au cerut ajutor

„Am rămas șocată, pe cuvânt! Un sincron cum rar vezi la Campionatele Naționale. A fost perfect!”, a spus Clara. Dima Trofim și Dima Melnic au primit 7,5 de la antrenoarea de specialitate, cea mai mare notă din Gala Jumătăților Perfecte.

Fără prea mult suspans, Răzvan Fodor a anunțat câștigătorii ediției 9 „Splash! Vedete la apă” sezonul 6. Pe locul 3 au fost Cătălin Țociu și Maria, fiica Danielei Gyorfi. Pe locul 2 au ieșit Coțofana și Cucu.

Așadar, câștigătorii din Gala Jumătăților Perfecte sunt Dima Trofim și Dima Melnic. Ei au primit medaliile de aur și merg direct în Marea Finală a show-ului.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Romică Țociu, moment emoționant de pe platforma de 5 metri. Ce a făcut ac... Ei sunt curajoșii care au ajuns în finala Splash! Vedete la Apă, după ce au executat cele mai îndrăznețe sărituri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x