Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Ada Ștef, glumele despre Craiova pentru care a primit un loc în echipa lui Dan Badea

Ada Ștef a făcut o serie de glume despre orașul Craiova, iar acest lucru i-a adus un loc în echipă la Dan Badea.

Ada Ștef, glumele despre Craiova pentru care a primit un loc în echipa lui Dan Badea Galerie
Ada Ștef, glumele despre Craiova pentru care a primit un loc în echipa lui Dan Badea | Antena 1

Ada Ștef a urcat plină de emoții pe scena de la Stand-Up Revolution, în ediția din 16 iulie, și a pregătit un moment unic de umor bazat pe glume cu referire la orașul Craiova.

Ada Ștef, glumele pe care le-a făcut despre orașul din care provine, Craiova. A câștigat un loc în echipa lui Dan Badea

Ada Ștef a reușit să stârnească hohote de răs cu glumele sale:

„Eu sunt legumă efectiv. Sunt un pic emoționată că îmi doresc foarte mult chestia asta. E ceea ce îmi doresc. Asta iubesc să fac, pauza asta... îmi e atât de dor de scenă. Sper să nu mă apuc să plâng pe scenă. Teo mi se pare cel mai dur, are standarde, îmi e teamă de părerea lui”, a declarat ea înainte de a urca pe scenă.

„O să abordez un subiect cunoscut, care mă macină. E vorba de reputația proastă, despre Craiova. La noi puterea se măsoară în câte cuțite intră în tine. Se zvonește că Taratino și-a închiriat un cort în luncă. Craiova se mândrește cu un câine pe cap de locuitor. Pe finanțe stăm bine, cămătarii sunt ok, plătim cu prețul vieții. Folosim perfectul simplu, că nu ne descurcăm cu cel complicat. Tot la Criova se zvonește că a murit propriul teximetrist mort, că s-a asixiat cu propriul prosop după ce s-a aplecat după semințe”, au fost câteva dintre glumele pe care ea le-a făcut.

Jurizare Ada Ștef la Stand-Up Revolution, 16 iulie 2022

„Ada, te-ai potrivi la mine în echipă, că mai am pe cineva foarte înfiptă în scenă. Vreau să ai battle cu Ștefan, de aia te vreau la mine în echipă”, spune Costel.

„Potențial ai, din ce am văzut e de tăiat, nu de lucrat sau adăugat”, spune Dan Badea.

„Ești actriță, nu? Stop vot! În seara asta, publicul a votat și vei merge în echipă la Dan Badea”, o anunță Șerban Copoț.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Gabriel Toader, glumele despre mâncare care i-au câștigat un loc în echipa... Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Tavi Perțea, în calitate concurent și polițist, a câștigat un loc în echip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x