Antena Căutare

Teo, Vio și Costel, în juriu în Finala iUmor, sezonul 12. Cei trei jurați Stand-Up Revolution au încurcat emisiunea

Teo, Vio și Costel au încurcat emisiunea și au intrat în scena iUmor, în finala iUmor sezonul 12, crezând că atunci va debuta emisiunea lor, Stand-Up Revolution.

teo, vio si costel in finala iumor sezonul 12 Galerie
Teo, Vio și Costel, jurații show-ului Stand-Up Revolution, au intrat în scena în finala iUmor sezonul 12 crezând că urmează să înceapă emisiunea lor. | Antena 1

Teo, Vio și Costel, jurații show-ului Stand-Up Revolution, au intrat în scena în finala iUmor sezonul 12 crezând că urmează să înceapă emisiunea lor.

Jurații Stand-Up Revolution erau extrem de entuziasmați.

“Pare că m-am născut pentru asta”, spune Costel.

Citește și: Interviu CaTine La Masculin cu Claudiu Teohari: „Cred că oamenii nu ar trebui să spună despre ei că nu au valoare”

Jurații Stand-Up Revolution, în juriu în Finala iUmor sezonul 12

“Vreau să îmi iau așa un moment să mă bucur”, a zis Vio.

Cei trei jurați s-au așezat pe scaunele juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Ei au deschis o sticlă de vin și au ciocnit.

Citește și: Șerban Copoț și Ilona Brezoianu, gazdele primei emisiuni televizate de stand-up: „Se râde extraordinar de mult”

Cum arată soția și copiii lui Viorel Dragu (Vio). Juratul de la Stand-Up Revolution se mândrește cu o familie superbă

Dan Badea a intrat în scenă cu un mesaj important pentru Teo, Vio și Costel.

“Ați greșit și ziua și emisiunea. Azi e finala iUmor. Noi săptămâna viitoare facem Stand-Up Revolution”, le-a zis Dan Badea juraților Stand-Up Revolution.

“Hai mă să mergem! Câtă bătaie de joc!”, a zis Teo.

Stand-Up Revolution, cea mai tare emisiune de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea îi invită pe telespectatori să apese butonul de relansare al celei mai dezbătute emisiuni de divertisment din România și astfel să afle data exactă a premierei.

Prima emisiune televizată de stand-up din România își face debutul în grila Antenei 1 pe 29 mai 2022. Telespectatorii pot afla data exactă a relansării accesând butonulderelansare.ro. Site-ul primei relansări din istoria televiziunii pune la dispoziția internauților și primele imagini exclusive din emisiunea în care Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Citește și: Ce spune Costel despre proiectul din care face parte. Stand-up Revolution va avea premiera pe 16 februarie, la Antena 1

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x