Antena Căutare

Adriana Trandafir, incident la piaţă după filmările pentru „Te cunosc de undeva!”

Adriana Trandafir, care va face echipă cu bunul său prieten, actorul de comedie Romică Ţociu, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a avut parte de un incident amuzant la piaţă, după o zi de filmare pentru transforming-show.

Adriana Trandafir, incident la piaţă după filmările pentru „Te cunosc de undeva!” Galerie
Adriana Trandafir si Romică Țociu

Actrița a povestit ce i s-a întâmplat.

„Atunci când filmăm pentru emisiune, venim la platou încă de la primele ore ale dimineţii şi încheiem seara. Vă daţi seama că, mai ales atunci când ai un personaj spectaculos, care presupune ore întregi la machiaj, seara, când pleci acasă, nu mai ai răbdare să verifici dacă te-ai demachiat complet. Am auzit tot felul de întâmplări de la colegii mei, dar nu credeam că mi se va întâmpla şi mie! Ei bine, m-am înşelat!”, povesteşte amuzată actriţa, care mai spune:

„Într-o seară, imediat după emisiune, am zis să mă opresc la piaţă să mai fac câteva cumpărături. O doamnă m-a recunoscut imediat <<Doamna Adriana, ce mă bucur să vă întâlnesc, vă admir şi vă urmăresc mereu la televizor, sunteţi bine, sănătoasă?>> Nici nu am apucat să deschid bine gura că o şi aud ţipând <<Aoleu, v-a căzut un dinte din faţă!>>. Iniţial m-am speriat, apoi mi-am dat seama că se referea la strungăreaţa cu care rămăsesem de la personajul meu din ziua respectivă!>>.

Adriana Trandafir, incident la piaţă după filmările pentru „Te cunosc de undeva!”

Adriana Trandafir

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în cel de-al 15-lea sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!


Andreea Bălan, schimbare neașteptată de look! Cum arată acum jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”... Adda și-a filmat fiul și fanii au trăit o surpriză uriașă. Ce a dezvăluit cel mic: „Măcar la perle seamănă cu mami”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x