Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, ca o panteră roz în trafic la prima oră a dimineţii! Fanii: "Eşti atât de frumoasă şi matinală!"

 
+2 click pentru
galerie

Cu fiecare apariție, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, își impresionează fanii prin frumusețe, eleganță, atitudine și sinceritate. De data asta, artista şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie din trafic, la prima oră a dimineţii.

Cântăreaţa a avut de onorat o invitaţie la un post de radio şi deşi s-a trezit "cu noaptea-n cap", la ora 7.00 era deja machiată, îmbrăcată corespunzător şi cu zâmbetul pe buze.

 "Eşti atât de frumoasă şi matinală!", i-au transmis admiratorii, după ce au complimentat-o pentru hanoracul ales: unul roz bombon, în contrast cu vremea de afară.

Tot astăzi, vedeta o sărbătoreşte şi pe micuţa Ella Maya, care a împlinit un anişor. George, soţul ei, i-a luat-o înainte cu urările.

În orice caz, Andreea este cu adevărat împlinită, cu o carieră extraordinară, un soţ care o iubeşte nespus de mult şi o fetiţă frumoasă şi talentată!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe