Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, poze HOT din vacanță! Fanii: „Doamne. cât de norocoasă ești să fii acolo!”

 
+8 click pentru
galerie

Cu ocazia zilei de naștere, 23 iunie,  Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, și-a luat vacanță și a plecat în țările calde. Artista și-a făcut bagajele și, împreună cu George Burcea, soțul ei, au ales ca destinație de vacanță: Monte Carlo și Riviera Franceză.

Acum, frumoasa blondă se bucură de soarele arzător și păstrează o legătură strânsă cu fanii săi, cărora le face mici cadouri, postând imagini din mica escapadă. 

Mămica unei fetițe adoabile, Andreea Bălan arată mai degrabă ca o adolescentă, cu o talie trasă ca prin inel și... energie debordantă!

„Poţi pierde orice, dar amintirile locurilor vizitate vor rămâne cu ţine până la sfârşitul vieţii. Acestea nu se pierd, nu se împrumută, nu se aruncă, nu se uită. Rămân în minte şi în suflet”, a scris cântăreața pe profilul ei de Facebook.  „Doamne. cât de norocoasă ești să fii acolo!”, i-au transmis fanii de acasă.Iată locul în care se află frumoasa cântăreață  în aceste momente!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe