Antena Căutare

Andreea Bălan și-a schimbat look-ul! Jurata „Te cunosc de undeva!”, secretele unui păr sănătos. Cum poți obține bucle ca la salon chiar la tine acasă?

Andreea Bălan își schimbă des look-ul și de fiecare dată arată excepțional! Artista și jurata „Te cunosc de undeva!” își dezvăluie secretele și ne învață cum să obținem bucle ca la salon la noi acasă!

Multe materiale, multe păreri, multe sfaturi v-am dat la Observator legat de păr, de sănătatea lui, cum se mai poartă, cum NU se poartă. Iar astăzi o lăsăm şi pe Andreea Bălan să-şi spună părerea. De fapt, să ne arate cum ştie ea să se aranjeze şi dacă reuşeşte să facă asta la fel de bine ca un stilist. Iar transformarea ei se transformă într-un vlog.

Aşa a început transformarea Andreei Bălan - a căzut câte un centimetru pe rând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am folosit un tonic pentru rădăcini ca să am puţin volum, am folosit protecţie termică şi la final o să folosim şi un produs de textură. Toate etapele astea sunt posibile şi acasă”, a explicat hairstylistul Sorin Stratulat.

„Încercaţi să nu coafaţi părul la perie. Real este să usuci părul cu capul în jos, să aplici protecţie termică, dacă vrei să te ţină mai mult poţi aplica un spray cu sare de mare. Şi încearcă să lucrezi pe bucăţi mari de păr”, a adăugat acesta.

Iar dacă vă doriţi un păr drept, alegeţi peria şi feonul în detrimentul plăcii care, dacă nu este folosită cu simţ de răspundere, va afecta firul de păr.

Cum folosim corect placa?

1. Uscăm părul 100%

2. Aplicăm protecţie termică

3. Placa nu trebuie să depăşească temperatura de 200 de grade

Mai multe sfaturi despre îngrijirea corectă a părului, dar și rezultatul final al transformării Andreei Bălan, în materialul video de mai sus.

Show-ul Te cunosc de undeva! își alege finaliștii acestui sezon... Marylin Monroe și Jane Rusell vin special pentru juratul Cristi Iacob în semifinala „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x