Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

„Bate-mă, Doamne, să mor” i-a făcut pe toți să cânte și să danseze! CRBL e maestru la muzică populară, mai ceva ca Veta Biriș!

 

În cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, CRBL a trebuit să dea tot ce a avut mai bun pentru a face show cum numai Veta Biriș știe!

Și-a luat portul popular, și-a intrat cât mai bine în rol și a făcut show de zile mari. Nu singur, ci alături de taraful „Silvian Voicu”!

Muzica și voia bună a inundat imediat platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”, iar spectacolul a fost la superlativ!

Cum interpretează adevărata Veta Biriș piesa?

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe