Antena Căutare

Bella Santiago este câștigătoarea sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”! VIDEO

Bella Santiago este câștigătoarea sezonului 14 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”! Jurații și concurenții nefinaliști au decis că ea merită marele premiu!

Bella Santiago este câștigătoarea sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”!

În marea finală, Bella Santiago a impresionat cu momentul ei, în care a fost Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul „O poveste de Crăciun”.

Bella Santiago, câștigătoarea sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”, a fost urmată în clasament de echipa Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Diana Matei și echipa Alex și Monica Anghel.

După ce a câștigat sezonul 14 „Te cunosc de undeva!”, Bella Santiago a donat trofeul în valoare de 15.000 de euro unui caz umanitar susținut de Fundația Mereu Aproape.

Cei patru finaliști - Bella Santiago, Diana Matei, duetul Cezar Ouatu și Serban Copot și duetul Alex si Monica Anghel – au fost jurizați nu doar de Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), ci și de colegii nefinaliști: Sorana Darclee Mohamad, Grigore Gherman, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Ada și Cornel Palade.

Grigore Gherman i-a făcut pe toți să danseze, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”! Liviu Vârciu i-a spus o rău... Finală de poveste pentru sezonul 14 „Te cunosc de undeva!”! Musicaluri ca pe Broadway și momente pline de spiritul Crăci...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x