Antena Căutare

Cezar Ouatu și Șerban Copoț le-au declarat război lui Liviu și Andrei, la „Te cunosc de undeva!”: „Veți fi detronați!”

Dezvăluiri din culisele competiţiei „Te cunosc de undeva!”. Cezar Ouatu a venit la Star Matinal şi a spus totul despre marea provocare. Cezar și Șerba au declarat război concurenței!

Dezvăluiri din culisele competiţiei „Te cunosc de undeva!”. Cezar Ouatu a venit la Star Matinal şi a spus totul despre marea provocare. Cezar și Șerban Copoț au declarat război concurenței!

„Este un debut, ca și cuplu, la „Te cunosc de undeva!”, anul acesta. Eu am fost mereu single, acum, eu și colegul meu Șerban suntem couple. Trebuie să existe o chimie, chiar și o antipatie, o simpatie, la un moment dat. Nu suntem la fel, fie că suntem femei, fie că suntem bărbați”, a povestit Cezar Ouatu.

„Mă bucur foarte mult să fiu, din nou, în această echipă, mai ales în calitate de coleg al lui Șerban. Suntem buni prieteni, ne mai și ciondănim, ne mai și răsfățăm, avem foarte multe energii.”

„Declarăm război deschis cuplului Liviu și Andrei! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, veți detronați în acest sezon!”, a anunțat Cezar Ouatu.

Al 14-le sezon al show-ul „Te cunosc de undeva!” continuă, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, doar pe Antena 1, cu cele mai spectaculoase transformări!

Interviul integral, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Andreea Bălan își va purta rochia de mireasă la concerte! Jurata „Te cunosc de undeva!” vrea să ia „o parte din nuntă” p... Cezar Ouatu nu se poate înțelege cu logodnica sa! Motivul bătăilor de cap: nunta tradițională versus nunta pe plajă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x