Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Cezar Ouatu și Șerban Copoț le-au declarat război lui Liviu și Andrei, la „Te cunosc de undeva!”: „Veți fi detronați!”

Dezvăluiri din culisele competiţiei „Te cunosc de undeva!”. Cezar Ouatu a venit la Star Matinal şi a spus totul despre marea provocare. Cezar și Șerba au declarat război concurenței!

Dezvăluiri din culisele competiţiei „Te cunosc de undeva!”. Cezar Ouatu a venit la Star Matinal şi a spus totul despre marea provocare. Cezar și Șerban Copoț au declarat război concurenței!

„Este un debut, ca și cuplu, la „Te cunosc de undeva!”, anul acesta. Eu am fost mereu single, acum, eu și colegul meu Șerban suntem couple. Trebuie să existe o chimie, chiar și o antipatie, o simpatie, la un moment dat. Nu suntem la fel, fie că suntem femei, fie că suntem bărbați”, a povestit Cezar Ouatu.

„Mă bucur foarte mult să fiu, din nou, în această echipă, mai ales în calitate de coleg al lui Șerban. Suntem buni prieteni, ne mai și ciondănim, ne mai și răsfățăm, avem foarte multe energii.”

„Declarăm război deschis cuplului Liviu și Andrei! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, veți detronați în acest sezon!”, a anunțat Cezar Ouatu.

Al 14-le sezon al show-ul „Te cunosc de undeva!” continuă, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, doar pe Antena 1, cu cele mai spectaculoase transformări!

Interviul integral, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube