Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Cosmin Seleși își face emisiune pe YouTube! Primul invitata va fi Romică Țociu

Pe vreme de pandemie fiecare face ce poate și ce ști ca să se simtă bine șisă-și câțtige timpul valoros pe care, acum, îl are la discreție. Al nostru Cosmin Seleși nu poate să stea departe de micul ecran așa că, de acasă, din izolare, își face propria emisiune!

Acesta a dat startul unui proiect nou, online, iar premiera este în această seară!

"După o lună și ceva de stat în casă, și se face dor de ceea ce făceai înainte de izolare! Mi-e dor de televiziune, mi-e dor de teatru, mi-e dor de oamenii cu care lucrez, drept urmare m-am gândit să fac și eu un canal de youtube.

Începe în această seară! Este ediție, suntem în direct, o să rămână ulterior savat pe canalul de youtube, de la ora 20. Primul invitat este un prieten foarte bun de-al meu pe numele lui Romică Țociu cu care o să ne distrăm garantat!", spune Cosmin Seleși.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro