Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

"Dragu-mi-i la veselie", știe Laura Lavric, știe și Jean de la Craiova! Moment senzațional, de Ziua Națională!

 
+2 click pentru
galerie

De 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa "Te cunosc de undeva!" a dat o petrecere totală, cu invitați unul și unul și cu momente care stârnesc multe zâmbete și nostalgii.

Ultima transformare a serii îi aparține lui Jean de la Craiova, care a cântat moldovenește, în travesti, împreună cu a sa invitată, Laura Lavric.

Un moment pur românesc, care a sunat foarte bine, dar care a și arătat perfect, căci doamna Laura Lavric i-a adus lui Jean, pentru acest rol, unul dintre costumele sale populare, mărgelele și opincile.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE