Căutare Live

Șerban Copoț lansează un nou stil de dans: “Am încercat să nu-mi sparg dinții cu microfonul”

Sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!” , Șerban Copoț se va transforma în Raffaella Carra și, cu acest prilej, va lansa un nou... stil de dans

Sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!” , Șerban Copoț se va transforma în Raffaella Carra și, cu acest prilej, va lansa un nou... stil de dans.

“Am participat și am câștigat concursuri internaționale de dans dar, la nici unul dintre ele nu am văzut așa ceva!”, spune jurata Andreea Bălan. “Jur că dacă mai avea de cântat un singur refren, amețea și cădea”, adaugă și juratul Aurelian Temișan.

Mișcările bruște și ample pe care Șerban le are de reprodus pentru acest rol l-au determinat să fie extrem de precaut, în momentul executării lor. “Am încercat să nu-mi sparg dinții cu microfonul”, spune el. Mișcările spectaculoase i-au ridicat de pe scaune pe concurenți și jurați deopotrivă care, laolaltă cu prezentatorii, au încercat să le reproducă, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

Ce a ieșit, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

"Te cunosc de undeva!", lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara... Tania Popa cântă pentru prima oară cu fiica ei, Daria...
Ultimele știri