Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Grigore Gherman i-a făcut pe toți să danseze, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”! Liviu Vârciu i-a spus o răutate. „Nu a fost degeaba!” - VIDEO

Grigore Gherman a cântat muzică populară și i-a făcut pe toți să danseze în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. Liviu Vârciu a găsit prilej să îi spună o „răutate”.

Grigore Gherman, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

Nici vorbă să mai existe „gheață” în „finala de gheață” a celui de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!” după ce a pășit Grigore Gherman pe scenă!

A cântat din suflet și i-a ridicat pe toți de pe scaune, făcându-i să danseze cu poftă.

„Pentru mine, «Te cunosc de undeva!» a fost o experiență unică, dar recunosc că au fost o groază de lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată. Dar a fost ceva aparte, ceva foarte frumos!”, a spus Grigore Gherman.

„Grigoraș, vreau să-ți spun așa: Sunt foarte mândru că ai cântat acest colaj și mă bucur că oameni tineri ca tine duc mai departe folclorul tradițional românesc. Și vreau să fii un exemplu în special pentru copii, să îndrăgească acest gen muzical!”, i-a spus, înflăcărat, Cosmin Seleși.

Liviu Vârciu a găsit imediat ocazia să spună o răutate: „Înseamnă că Nea Mărin nu te-a bătut degeaba! Uite, ai învățat și tu ceva! Bravo!”.

„Mărturisesc că ești o bucurie pentru mine personal. Ești absolut special! Nu contează că nu te-ai descurcat la unele personaje, pentru că fondul tău uman este atât de frumos, de strălucitor, fără a epata, încât nu contează dacă ți-a ieșit sau nu. Tu ești absolut minunat!”, i-a spus și Ozana Barabancea.

Grigore Gherman va juriza finaliștii, alături de ceilalți colegi nefinaliști și alături de Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show).

Video