Live acumObservator 19
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Justin Timberlake, Michael Jackson, Anna Lesko, Al Bano și Romina Power urcă pe scena transformărilor, la „Te cunosc de undeva!”

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție Te cunosc de undeva! prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Transformările ediției de sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Cea de-a zecea gală a actualului sezon va fi deschisă de două invitate speciale, Raluka și Ana Baniciu, cu una dintre cele mai bune transformări realizate de ele, în trecut, pe scena show-ului: Beyonce și Lady Gaga.

În această ediție, frații Alex și Monica Anghel vor cânta pentru prima dată muzică de operă și vor interpreta Brindisi din “Traviata” de Verdi, transformați în Roberto Alagna și Aleksandra Kurzak. Diana Matei va cânta o melodie lăutărească, în travesti, transformată în artistul Ionel Tudorache, acompaniată de taraful Silvian Voicu, iar Ada și Cornel Palade îi vor aduce pe scena transformărilor pe fermecătorii Romina Power și Al Bano.

În travesti va urca pe scenă și Grigore Gherman, care va încerca să cânte “Lambada”, așa cum o făcea Loalwa Braz, solista trupei Kaoma, în timp ce Șerban Copoț și Cezar Ouatu vor interpreta „Love Never Felt So Good”, transformați în Michael Jackson și Justin Timberlake.

Nemiloasa ruletă i-a oferit Bellei Santiago cea mai grea transformare din acest sezon, indianca Máduri Dixit, Sorana Mohamad va trebui să fie pentru o seară frumoasa artistă de peste Prut cu origini ruso-ucrainiene Anna Lesko, pe când Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor cânta “Alin”, o piesă celebră în anii ’90 a grupului Sweet Kiss.

Momentele coregrafice vor fi realizate de baletul Furnix Team, condus de Furnica.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a a show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro