Antena Căutare

Maria Lătărețu, Rod Steward, Corina Chiriac, Salvador Sobral și Gwen Stefani vin la “Te cunosc de undeva!”

Marele și surprinzătorul show al transformărilor continuă sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o nouă și spectaculoasă ediție, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Marele și surprinzătorul show al transformărilor continuă sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o nouă și spectaculoasă ediție, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Așadar, sâmbăta aceasta, Ramona Bădescu va întruchipa un personaj de... desen animat, căci ea va fi misterioasa Jessica, cea mai sexy apariție feminină din filmul plin de suspans “Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?”, CRBL îl va readuce pe scena show-ului transformărilor pe energicul și neastâmpăratul Aurel Moldoveanu, în timp ce Anisia Gafton va încerca să o imite cât mai bine pe Gwen Stefani.

Sebastian Muntean va cânta în travesti unul din șlagărele celebrei noastre artiste Corina Chiriac, Julie Mayaya va încerca să se apropie cât mai mult de Kiiara, o tânără americancă al cărei succes este recent, internațional și cu șanse mari să rămână pentru multă vreme în topurile muzicale din întreaga lume, pe când Cezar Ouatu va fi protagonistul unui moment emoționant, transformat în sensibilul artist portughez Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision Song Contest 2017.

Lidia Bible își va încerca vocea într-un travesti greu, căci personajul său este Ace Frehley, chitaristul și vocalistul trupei KISS, Adriana Trandafir se va transforma de data aceasta în artista supranumită Privighetoarea Gorjului, minunata interpretă de muzică populară Maria Lătărețu, în timp ce Alin Pascal îl va imita pe Rod Steward, un simbol al muzicii internaționale.

Gala de sâmbăta aceasta va fi deschisă cu un duet original, ai cărui protagoniști sunt Pepe, invitatul permanent al acestui sezon, și Lidia Buble. Cei doi se vor transforma în Liviu Vasilică și vor interpreta una dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului, într-o variantă remixată. Pe scenă, alături de Lidia și Pepe, se va afla violonista Cristina Kiseleff.

Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Alina Pușcaș a avut parte de o aniversare specială! Ce a găsit prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” pe noptier... Alina Pușcaș, sărbătorită pe platourile de la “Te cunosc de undeva!”: “A fost cea mai frumoasă aniversare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x