Antena Căutare

„Mai entuziasmați ca niciodată și însetați de transformări”! Premieră absolută în deschiderea noului sezon „Te cunosc de undeva!”

Odată cu toamna, vine şi sezonul transformărilor la Antena 1. Numai mâine, nu-i poimâine şi ia startul mult aşteptata emisiune, „Te cunosc de undeva!”. Din această sâmbătă, de la ora 20, aveţi program. Sunt 12 concurenţi care de abia aşteaptă să intre în pielea personajelor dictate de ruletă. În pereche, sau pe cont propriu.

Odată cu toamna, vine şi sezonul transformărilor la Antena 1. Numai mâine, nu-i poimâine şi ia startul mult aşteptata emisiune, „Te cunosc de undeva!”. Din această sâmbătă, de la ora 20, aveţi program. Sunt 12 concurenţi care de abia aşteaptă să intre în pielea personajelor dictate de ruletă. În pereche, sau pe cont propriu.

Se anunţă un sezon plin de surprize, din care nu vor lipsi nici premierele, iar Cosmin Seleși ne-a pregătit tuturor ceva special!

„Mai entuziasmaţi ca niciodată!” și „Însetați de transformări”!

Este promisiunea făcută de gazdele emisiunii „Te cunosc de undeva!” în sezonul cu numărul 14. Din acest weekend, în fiecare zi de sâmbătă cei doi prezentatori, în complot cu ruleta, îi vor pune la grea încercare pe cei 12 concurenţi.

„Continuăm cu sezonul 14! Revenim cu forţe noi, optimişti , glumeţi şi gata de muzică excelentă, travestiuri, peruci, unghii false, sutiene, tocuri înalte, ţinute de scenă.ohooo.câte şi mai câte!”

Dar ceea ce din faţa micului ecran pare o joacă, în culise este departe de asta.

„Noi, în general, avem 15 ediţii per sezon, ceea ce înseamnă că avem 15 zile de filmare per sezon, bineînţeles că mai există şi alte zile de filmare, în care mai repetăm sau filmăm momente speciale. Ziua de filmare începe de pe la 10 dimineaţa şi se termină, în cazuri fericite, la șase-șapte seara, în cazuri mai puţin fericite, la 10-11 seara!”, a explicat Alina Pușcaș.

Nu e de mirare că de multe ori oboseala îşi spune cuvântul. Dar până la urmă vorbim despre o emisiune de divertisment, astfel că Alina şi Cosmin depăşesc cu zâmbetul pe buze chiar şi micile bâlbe.

Noul sezon vine şi cu premiere

Cosmin Seleşi va face ce nu a mai făcut până acum: va cânta împreună cu trupa lui, pentru prima oară pe o scenă. Şi va deschide chiar emisiunea!

„Este un proiect muzical la care mă gândesc de patru-cinci ani și care, iată, se întâmplă. Iar asta este prima noastră apariție în această formulă - „Cosmin Seleși Orchestra” -, cu trupa al cărei director muzical este Mirel Cumpănaș. Repertoriul nostru cuprinde numai piese românești, de la melodii din anii 1970-'80, cântate de Mirabela, Angela, Corina sau compuse de Marius Țeicu, la piese din anii 1990-2000. Pe lângă muzică, în cadrul acestui proiect facem și entertainment, comedie, dar ne aducem aminte și de câte o melodie care ne-a marcat tinerețea, de la Pasărea Colibri sau Vama Veche la 3 Sud-Est.”

Pentru Alina şi Cosmin, „Te cunosc de undeva!” înseamnă mai mult decât un simplu talent show. Sunt practic ca acasă pe platou. Mai ales că fac parte din acest proiect încă de la prima ediţie.

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Concurenții „Te cunosc de undeva!” au fost asaltați cu întrebări într-un material exclusiv marca AntenaPlay... Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, picanterii din culisele show-lui fenomen „Te cunosc de undeva”. Ce ne așteaptă în cel de-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x