Antena Căutare

Show-ul Te cunosc de undeva! revine, pe 12 septembrie, la Antena 1 „Cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos!”

Cel de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera sâmbătă, 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1.

Show-ul Te cunosc de undeva! revine, pe 12 septembrie, la Antena 1  „Cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos!”
Show-ul Te cunosc de undeva! revine, pe 12 septembrie, la Antena 1 „Cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos!”

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului Te cunosc de undeva!, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

„Revederea pe platourile de filmare a fost foarte emoţionantă! Mi-a fost dor de întreaga echipă, pentru că după 14 sezoane împreună, chiar pot spune că această emisiune e un fel de a doua casă pentru mine! Am convingerea că cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos, garnitura #tcdu15 este una extraordinară! Abia aşteptăm să vă arătăm din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!”, a declarat Andreea Bălan.

Profesorul de actorie, Cristi Iacob, pariază şi el pe acest sezon: „Va fi un sezon foarte bun, concurenţii sunt de o calitate excepţională, avem oameni de canapea grozavi, iar asta este fooarte important pentru acest format! Avem actori buni, cântăreţi foarte buni şi oameni de calitate sufletească mare! Abia aştept să îi vedeţi evoluând!”, a mărturisit juratul, în vreme ce Ozana Barabancea a completat: „Un nou sezon, o nouă provocare pentru mine, dar mai ales pentru concurenţi. Avem voci foarte bune, firi haioase, ştiu să fie şi glumeţi, şi petrecăreţi, dar şi profunzi şi studioşi; sunt unii mai interesanţi şi mai complecşi decât ceilalţi! Va fi un sezon cu multe, multe bucurii, este foarte suculentă povestea celui de-al 15-lea sezon. Îmi place ceea ce fac, îmi place să vorbesc despre muzică, îmi place să văd cum la indicaţiile primite de la noi concurenţii sunt foarte deschişi, transparenţi şi cameleonici, iar „produsele” finite sunt într-adevăr minunate pentru marele public!”, a mai completat profesoara de canto.

„Sezonul 15, un sezon aşteptat de o ţară întreagă, un sezon care anunţă o normalitate în ceea ce priveşte continuitatea acestui proiect absolut minunat, pe care de nouă ani de zile îl oferim publicului iubitor de divertisment de calitate. Un sezon în care artiştii mai vechi sau foarte noi trăiesc împreună #magiatransformării. Un sezon în care noi, aceiaşi juraţi, împreună cu aceiaşi prezentatori şi aceeaşi echipă de producţie, din 12 septembrie facem apelul telespectatorilor în faţa televizoarelor sâmbătă de sâmbătă, de la 20:00 pe Antena 1!”, a declarat Aurelian Temişan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 11 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 12 septembrie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Nou la Te cunosc de undeva!: artiştii vor fi acompaniaţi de band live... Primele imagini din culisele noului sezon „Te cunosc de undeva”! Ce surprize a pregătit ruleta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x