Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Super-transformarea lui Cezar Ouatu de la „Te cunosc de undeva” elogiată pe unul dintre cele mai apreciate bloguri din Europa

 

Wiwibloggs.com este cel mai respectabil blog atunci când vine vorba despre Eurovision. Lansat în urmă cu opt ani, site-ul este recunoscut la nivel continental, iar informațiile apărute aici au o mare greutate printre fanii concursului muzical desfășurat în fiecare an.

Zilele trecute, pe HomePage-ul Wiwibloggs.com a apărut un articol despre fostul reprezentant al României la Eurovision, Cezar Ouatu. Prestația acestuia la ultima ediție a transforming-show-ului difuzat de Antena 1, „Te cunosc de undeva”, a fost lăudată de către redactorii blogului.

Aceștia amintesc și de alte reprezentații de colecție ale concurentului de la Te cunosc de undeva, amintind de duetul Lionel Richie/ Diana Ross, din 2014 sau de evoluția fulminantă în rolul celebrei Grace Jones.

Sâmbătă, Cezar Ouatu a dat încă o dată dovadă de o măiestrie ieșită din comun reușind să ofere publicului o transformare de excepție. Artistul a fost Barry White și Luciano Pavarotti la un loc, într-una dintre cele mai spectaculoase momente din istoria Te cunosc de undeva.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe