Antena Căutare

Tania Popa cântă pentru prima oară cu fiica ei, Daria

O nouă porție de transformări, a noua în acest sezon, va putea fi urmărită sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

O nouă porție de transformări, a noua în acest sezon, va putea fi urmărită sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Cezar Ouatu nu scapă de travesti nici sâmbăta aceasta, când se va transforma în strălucitoarea și misterioasa Tina Turner, și le va aminti tuturor de incredibilele aventuri ale lui James Bond din filmul „Golden Eye”.

Carmen Simionescu va cânta înconjurată de flori de cireș și chimonouri delicate transformată în Andy Bell, solistul de la Erasure, o celebră trupă a anilor ’90, Andreea Antonescu o va aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe cântăreața ei preferată, energica Pink, iar Tania Popa va interpreta “Skyfall”, transformată în Adele.

Adrian Enache va îmbrăca din nou costumul popular din zona Năsăudului, când o va imita pe Maria Butaciu. Florin Ristei va fi, de data aceasta, Alex Velea, Viorica și Margherita din Clejani vor încerca sa cânte “S-a mărit armata”, precum Naste din Berceni, solista trupei “Albatros”, Nadir îl va aduce pe scena show-ului transformărilor pe Jason Derulo, iar Șerban Copoț va lansa un nou stil de dans, în rolul celebrei cântărețe italiene Raffaella Carra.

Momentul special al serii va fi susținut de Tania Popa și fiica ei, Daria (16 ani), care se vor transforma în surorile Baccara și vor interpreta piesa “Yes Sir, I Can Boogie”. “Este cel mai greu rol din viața mea. N-am crezut că e atât de emoționant”, spune Tania, care va cânta pentru prima dată pe o scenă alături de fiica ei.

Care dintre concurenți va reuși cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 20.00, în cea de-a noua ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”

Șerban Copoț lansează un nou stil de dans: “Am încercat să nu-mi sparg dinții cu microfonul”... Andreea Antonescu și-a făcut 20 de tatuaje...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x