Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Tavi Clonda se transformă în Prince la Te cunosc de undeva!. Ce probleme a întâmpinat artistul

În a cincea ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Tavi Clonda se transformă în Prince și cântă piesa "When Doves Cry".

Cum s-a pregătit Tavi Clonda ca "să scoată bărbatul din el" și să fie "mai catifea". Imagini de la antrenamente

Un mare cântăreț pășește din alt timp, transformat în platoul Te cunosc de undeva! Este american și și-a început cariera în muzică cu 50 de ani în urmă. În trecutul show-ului, cine a executat bine acest personaj-legendă a devenit campion!

Tavi Clonda s-a luptat cu propria fire pentru a se transforma în marele Prince, cu mai multă "catifea" și mișcări mai tandre.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Întrebat în timpul antrenamentelor cam ce calități îl recomandă pentru a-l interpreta pe marele Prince, Tavi a spus râzând: "La dans nu, la vârstă nu, la păr nu, la culoare nu, cânt un pic mai prost ca el".

Tavi a fost supus unei transformări mari, nu a fost ușor pentru că a trebuit să înțeleagă și să reproducă imaginea unui "lord" a cărui mișcări aveau eleganță aparte.

"Trebuie să facă ceva cu totul diferit față de ceea ce a făcut până acum. Să faci puțin, din prea mult e aproape imposibil. Îți imaginezi cum vrei să bagi un elefan într-un frigider, cam așa, aceeași comparație", spune Ozana Barabancea.

În timpul momentului, când Tavi a pășit pe scenă, juriul a fost extrem de atent la interpretare pentru a vedea dacă acesta a reușit să reproducă show-ul legendei Prince

Vezi mai jos interpretarea lui Tavi

Video