Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Otilia Bilionera, apariție incendiară într-o ținută care o face să pară dezbrăcată

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Otilia Bilionera a deschis gala Românilor Internaționali, uimind cu ținuta ei.

otilia bilionera te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Otilia Bilionera | antena 1

Frumoasa artistă Otilia Bilionera a deschis show-ul transformărilor în gala Românilor Internaționali cu piesa ei care a făcut înconjurul lumii.

Otilia Bilionera a avut o apariție incendiară într-o ținută care o face să pară dezbrăcată. Vedeta a purtat haine care i-au scos în evidență trupul de invidiat.

Otilia a intrat în scenă cu atitudinea sa de divă, îmbrăcată într-un compleu bej foarte mulat, care îi pune în evidență atuurile sale fizice. Frumoasa blondină a cântat piesa care a consacrat-o, primind aplauzele tuturor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Pepe se transformă în Rick James și face senzație cu piesa "Super Freak"

Compleul său decupat în părți o făcea să pară dezbrăcată, punându-I în evidență abdomenul plat, formele voluptoase și bustul amplu.

Otilia, cu un trup de invidiat și o piesă de excepție în Gala Românilor de Top de la Te Cunosc de Undeva!

În vizualizări, Otilia se declară o adevărată Bilionera. Artista a vorbit despre cum a început povestea succesului ei.

“De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, (…) dansam în fața oglinzii cu spray-ul”, spune Otilia în vârstă de 29 de ani. Piesa a fost numărul 1 în peste 20 de țări și numărul 1 pe radio.

În 2015, piesa Bilionera a ajuns hit și atunci a început să aibă concerte peste tot prin zona balcanică, dar și în țări nu tocmai pașnice.

Acum piesa care a consacrat-o are aproape 1 miliard de vizualizări pe YouToube.

“Bravo, ești de admirat pentru cee ace ai realizat. Ești de admirat și noi ne mândrim cu astfel de artiști care reușesc internațional”, i-a spus Andreea Bălan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Rihanna și face un moment de excepție

“Draga mea, la început dai din ce ai, apoi dai din ce ești. Ai ajuns la momentul în care dai din cee ace ești. Bravo ție!”, i-a transmis Ozana Barabancea.

“Nu ne cunoaștem, dar ți-am urmărit și eu oarecum cariera și vedeam cum pe fiecare zi vizualizările tale la această melodie creșteau”, spune Aurelian Temișan.

Otilia a concertat în Irak, Iran, Pakistan, Bangladesh, Egipt și alte state din Asia. Chiar dacă i-a fost teamă și avea emoții, când vedea cum publicul o aclamă și îi cântă piesele, Otilia simțea o bucurie nemărginită.

“Nu știu câte milioane de vizualizări plus una. (…) Dacă aș putea, în locul acestei simple vizualizări ți-aș oferi încă un milion din partea mea pentru că ce am văzut este foarte frumos”, spune Cristi Iacob.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Adriana şi Romică se transformă în Leontina Văduva si Luciano Pavarotti: „Îmi vine să plâng, să plec acasă!”... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au parte de transformarea sezonului ca Matteo și Chri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Zarug și Eliza Natanticu au adus energia în platoul Te cunosc de undeva! cu transformarea în Mioara Velicu. Momentul lor din a doua ediție i-a ridicat i-a ridicat pe toți la dans și a primit multe laude.

Sambata, 24.02.2024, 22:12
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Bella Santiago și Barbara Isas au luat cu asalt scena, transformate în Ariana Grande și Nicki Minaj. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut show total în a doua gală din 24 februarie 2024.

Sambata, 24.02.2024, 21:55
Ultimele știri
x