Antena Căutare

Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Emilia Popescu, monolog emoționant: „ Am plâns și am avut și nodul în gât”

Emilia Popescu a interpretat un monolog care i-a impresionat profund pe jurați, pe colegi și pe prezentatori, în Finala sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Emilia Popescu, monolog emoționant: „ Am plâns și am avut și nodul în gât” Galerie
Emilia Popescu i-a emoționat pe toți, cu monologul interpretat în Finala sezonului 16 Te cunosc de undeva! | Antena 1

Actrița Emilia Popescu a adus în sezonul 16 de Te cunosc de undeva! momente de excepție, care cu sigurnață vor rămâne în memoria publiciului. În Finala Te cunosc de undeva!, actrița a adus un moment teatral sublim cu un mesaj care a stârnit lacrimi.

Emilia Popescu a adus pentru prima oară un monolog pe scena Te cunosc de undeva! Artista a vorbit despre iubire și prețuire. Textul adus în scenă de Emilia Popescu îi aparține scriitorului Gabriel Garcia Marquez, care și-a scris ultimele gânduri pe patul de moarte.

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Emilia Popescu a făcut un moment de neuitat, transformată în Tamara Buciuceanu

Emilia Popescu a vorbit despre adevărata fericire care nu este accea de a fi în vârful muntelui, ci aceea de a urca panta. După ce și-a încheiat momentul, artista a precizat că este fericită pentru că a urcat panta emisiunii Te cunosc de undeva!

Cum au reacționat jurații la auzul interpretării Emiliei Popescu: „A fost cel mai emoționant, sensibil și frumos monolog pe care l-am auzit vreodată”

Jurații au fost impresionați de momentul emoționant al îndrăgitei actrițe:

„A fost cel mai emoționant, sensibil și frumos monolog pe care l-am auzit vreodată. Am plâns și am avut și nodul în gât și mai mare și de când sunt mamă simt mult mai mult. Mă bucur nespus de mult pentru că ai venit aici. Te iubesc, te admir și îți mulțumesc pentru tot!”, i-a spus Andreea Bălan Emiliei Popescu.

Ozana Barabancea s-a declarat impresionată de mesajul pe care l-a transmis Emilia Popescu:

„Mă bucur că încep să te cunosc și ești într-adevăr foarte specială și mă bucur că vulnerabilitatea artistului îi dă această putere extraordinară pe scenă pentru că noi publicul să savurăm fiecare secundă. Îți mulțumesc pentru ceea ce ești!”, i-a spus Ozana Barabancea actriței.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Emilia Popescu a câștigat a noua ediție a sezonului 16 „Te cunosc de undeva!”

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, fenomenali, transformați în Elvis Presley și Fredd... Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Pepe, show de excepție transformat în Whoopi Goldberg: „Ești fantastic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x