Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Andreea Bălan își va purta rochia de mireasă la concerte! Jurata „Te cunosc de undeva!” vrea să ia „o parte din nuntă” pe scenă

Mai sunt câteva zile până când Andreea Bălan şi George se vor cununa religios! Vorbim despre emoţii, milioane de lucruri şi detalii de pus la punct, de obicei mireasa se ocupă de asta. Pentru că ne e dragă, am încercat să o scoatem puţin din nebunia organizării şi am rugat-o pe Andreea Bălan să ne povestească câte ceva despre evenimentul din weekend.

Mai sunt câteva zile până când Andreea Bălan şi George se vor cununa religios! Vorbim despre emoţii, milioane de lucruri şi detalii de pus la punct, de obicei mireasa se ocupă de asta. Pentru că ne e dragă, am încercat să o scoatem puţin din nebunia organizării şi am rugat-o pe Andreea Bălan să ne povestească câte ceva despre evenimentul din weekend.

„Mi-am dat seama că e omul lângă care vreau să merg mai departe.”

Şi aşa a început paradisul ei, al Andreei Bălan! Chiar dacă George a vrut să îi devină soţ la doar câteva luni de relaţie, Andreea a stat ceva pe gânduri până a zis - „Hai!”.

„Mi-am dat seama că oamenii se schimbă în viață, mentalitățile se schimbă și mi-am dat seama că doar un om rigid nu își dorește să evolueze. Și când ai doi copii și când îți iubești partenerul foarte mult, de ce să nu faci și acest pas minunat?”, a explicat Andreea Bălan.

Cu sau fără emoţii, Andreea a avut clar multă treabă. Sunt multe de organizat pentru o nuntă, darămite când e una cu 200 de invitaţi.

„Eu m am concentrat foarte tare pe rochii. Sunt foarte frumoase și diferite, una este foarte lungă - rochia principală cu care merg la biserică are o trenă de trei metri, foarte frumoasă.

A doua rochie este de vals. La vals, bineînţeles, trebuie să mă schimb să dansez cu George și am pregătit şi valsul intens, încă îl mai pregătim, încă îl mai repetăm cu 12 dansatori!

A treia rochie este, de fapt, o salopetă, o salopetă foarte frumoasă așa, de miresică, dar pe care o voi lua și pe scenă pentru că am zis că pe viitor sa iau o parte din nuntă și la concertele mele”, a povestit jurata „Te cunosc de undeva!”

Mai multe detalii despre nunat Andreei Bălan, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube