Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toata țara!

Cea de-a noua ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o câștigătoare pe Tania Popa cu o transformare în Adele, a fost sâmbătă seara lider de audiență, la orașe și în toata țara.

Cea de-a noua ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o câștigătoare pe Tania Popa cu o transformare în Adele, a fost sâmbătă seara lider de audiență, la orașe și în toata țara.

Show-ul transformărilor a adunat în fata micilor ecrane 1.621.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, 21.47.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 - 23.18), o audienta medie de 7,7 puncte de rating si o cota de piata de 16%, urmatoarea pozitie fiind ocupata de Pro TV, care inregistra 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 13,9%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 6,7 puncte de rating si o cota de piata de 14,3 %, in timp ce Pro TV obtine 5,6 puncte de rating si 12,1 % cota de piata.

Cezar Ouatu nu a scapat de travesti nici sâmbăta seara, când s-a transformat în strălucitoarea și misterioasa Tina Turner și le-a amintit tuturor de incredibilele aventuri ale lui James Bond din filmul „Golden Eye”. Carmen Simionescu a cântat înconjurată de flori de cireș și chimonouri delicate transformată în Andy Bell, solistul de la Erasure, iar Andreea Antonescu a adus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe cântăreața ei preferată, energica Pink.

Adrian Enache a îmbrăcat costumul popular din zona Năsăudului, ca sa o imite pe Maria Butaciu, Florin Ristei l-a adus din nou pe scena show-ului transformarilor pe Alex Velea, iar Viorica și Margherita din Clejani au cantat “S-a mărit armata”, precum Naste din Berceni, solista trupei “Albatros”. In aceeasi seara, Nadir l-a imitat pe Jason Derulo, iar Șerban Copoț a lansat un nou stil de dans, în rolul celebrei cântărețe italiene Raffaella Carra.

Castigatoarea celei de-a noua editii a show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost desemnata Tania Popa, cu o excelenta transformare in Adele.

Sursa:Kantar Media

Super show-ul transformărilor a fost câștigat de Tania Popa! „Skyfall” i-a purtat noroc la „Te cunosc de undeva!”... Ce secrete ascunde “camera transformărilor” de la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x