Te Cunosc de Undeva

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

De 1 Decembrie, România cântă și dansează! Mihai Trăistariu, moment inedit de folclor, alături de Steliana Sima!

 
+2 click pentru
galerie

În ediția specială de 1 Decembrie a show-ului „Te cunosc de undeva!”, Mihai Trăistariu a făcut un moment excepțional, pur românesc, cu transformarea sa în interpreta de muzică populară Steliana Sima. Cei doi au cânta chiar împreună, Trăistariu primind indicații prețioase pentru acest travesti.

Minuțioasă din fire, celebra cântăreață de muzică populară oltenească Steliana Sima s-a implicat mult în pregătirea acestui moment. De pildă, i-a pus la dispoziție lui Mihai unul dintre costumele sale populare și a urmărit îndeaproape transformarea acestuia, la cabina de machiaj special. „A stat trei ore cu mine, la machiaj, ca să se asigure că voi arăta exact ca ea. Mi-a adus de acasă rujul și oja ei, ca să semănăm cât mai bine”, adaugă Mihai. „M-am implicat foarte mult și a ieșit foarte frumos”, e de părere Steliana Sima.

Ce a ieșit este... 100% românesc!  

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI